be my Followers

klik klik klik

Friday, August 6, 2010

yeay..interesting blog award!!

salam u all...
ari ni aku mulakan entry kat blog aku ni dgn sesi tayang award...
award ni aku baru je dpt semalam...



inilah award yg aku dpt tu...
INTERESTING BLOG AWARD..
huhu..
interesting eyh blog aku ni??
hehe
terima kasihhh..

award ni aku dpt dr kak Liza Jay a.k.a makbed..
ehehe..
unik tul nama dia kan...

ok la...
cam biasa..dpt award kena la jwb beberapa soalan...
jom ke sesi jwb soalan plak...


*** say thanks kat org yg sudi tag tu..jgn lupa letak link nya sekali yer... ***

ehehe..pasal cakap terima kasih ni..kalau xsuruh pun mmg aku akan ucapkan terima kasih kat kak Liza Jay a.k.a makbed ni sbb sudi kasi award ni kat aku...thanks so much ye akak!!aku sgt berbesar hati menerima award ni...hihi



*** tag 15org blogger yg anda rasa olalala tropika ! fantastic bola bola ! yaa rebba ya reba ! hehehe ***

kihkihkih...lawak tul la soalan ni...panjang lebar je ayat nya..huhu..
aku rasa 15org tu cam tlalu byk je...jd,,aku decided nk kasi kat 8org je la ye...
huhu..
jom kita lihat siapa yg terkena...


semua blog yg aku senaraikan ni aku rasa layak terima award ni..sbb blog merek bagi pendapat aku mmg menarik...

*** kena bagitau insan2 yg bertuah ni melalui chatbox dia org.. ***

orite...itu x jd masalah...pas entry ni publish nnti..aku akan kasi tau dia org melalui chatbox mereka



*** nyatakan 7 perkara mengenai diri sendiri ***

~ aku ni budak baek..ahaha
~ aku sedang berjinak2 dlm sukan bowling
~ bekerja seawal umur 19tahun
~ pengguna kereta keluaran Malaysia..myVi
~ berbadan chubby a.k.a gendut..hihi
~ suka makan telur...
~ xsuka org yg hipokrit


ok...selesai sudah sesi tayang award kali ni...
kepada yg dh kena tag utk menerima award ni..
sila tuntut award korang ni ye..
huhu



p/s :
kalau berminat nk tgk award apa gak yg aku penah dpt..
sila scroll kat bawah lagi ye...
aku ada wat slide utk semua award2 yg aku penah dpt..
huhu

14 comments:

makbed said...

HAHAHAh.... Cun cun. memang anda layak menerima award kerana blog anda sgt glamer.

KAK AUNI?? heheh. Auni tu nama anak akak. Nama akak Liza Jay. Tapi, panggil je makbed k.

Beautiful Stranger said...

kmk maok ada myvi..tapi terbeli Elite. huhu tukar juh? haha

Mijie said...

thanks yer bg award kat mijie tp mijie dh buat award nie..xpe kan..hihi..

apa2pun mijie hargai pemberian awrd daripada missbean..:)

PinQib said...

aku suka makan teloq kuning r..
x suka makan dully teloq


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Muke toya yang comel



Boys never grow up

Sharinginfoz said...

thanks memang cantik le award tu....

* mEsSy * said...

taniah~!

=)

Kancilbiru said...

adakah daku oolalala tropika? ekeke

tq yer dik..

peaNut said...

makbed ~ terima kasih...ehehe..mana ada glamer pon kak..huhu..
anyway,,peanut mtk maaf atas kesilapan nama akak tu ye...tp,,peanut dh wat pembetulan..harap di maafkan la ye...

peaNut said...

beautiful stranger ~ xmok tukar eyh...hehe..kmk sayang myvi mek ya..hehehe

peaNut said...

mijie ~ xpe..yg penting mijie menghargai award ni..hehe...apa2pun..blog mijie mmg best n menarik..sbb tu peanut kasi award ni kat blog mijie..

peaNut said...

pinqib ~ kuning telur mmg la my favvy...huhu

peaNut said...

sharinginfoz ~ hehe..amik la ye..

peaNut said...

messy ~ tengkiu sayang..

peaNut said...

kancil biru ~ yup..entry2 kat blog akak mmg ollalala tropika jugak la..huhu