be my Followers

klik klik klik

Monday, August 2, 2010

kesuraman melanda lagi..hehe..

salam isnin u all...
salam d minggu baru..hehe


hikhik...
saja je letak gmba aku kat situ...
mana tau korang rindu tgk muka aku..
maklum la..dh 2hari aku xda jenguk blog korang...
ahahahaha...
perasan tul la...

wahhhh...
surammm tul blog aku tanpa kehadiran readers sepanjang 2hari aku x online..
huhu
bz yg teramat weekend ni la...
mcm2 bnda nk d buat..
mcm2 program gak yg berlangsung...
sbb tu la mmg lgsg x sempat nk update blog apatah lagi nk blogwalking....

viewer blog aku berdasarkan Nuff..
mmg jatuh merudum...
arggghhhh!!!
takut betul aku kalau dia org tarik balik buffered earning aku...

tp,,apapun..
sekarang aku dh online balik..
insyaallah blog aku akan updated n aku akan jln2 kat blog korang jugak nnti..
hehe
korang kgn lupa terjah2 blog aku selalu ye...





p/s :
sedihh tengok graf kat nuff menurun..
nk usaha kasi up lagi utk mggu ni..
hehe

18 comments:

joegrimjow said...

blog untuk kepuasan diri best jugak
hehe

bspotgurl said...

Babe, I miss u lah :)

Amni said...

umo kitak bapa bah?

peaNut said...

joegrimjow ~ hehe..sharing is caring kan..huhu

peaNut said...

bspotgurl ~ i miss u 2 babe..hihi

peaNut said...

amni ~ umo mek 22..knk??

Aleeya said...

ooo ye ke..peanut..wt je auto publish yer..take care..

ardinihumaira said...

tnet dni lak slow.. huhu.. nak blogwalking rasa nak nanges :'(

* mEsSy * said...

aip peanut!!!! selamat kembali.. ponpon..

=P

Zaidah said...

akak pun windu ngan peanut...

Amni said...

owh.. 22 dah boleh jadi pegwai ka? wahseyh! bagusnya lah.. gred 41 la kan?

peaNut said...

kak yaya ~ hehe...nk wat auto publish pun xsempat kak..huhu..bz

peaNut said...

ardini ~ huhu..xpe dini...slow2 la wat blogwalking tu..

peaNut said...

messy ~ yeay!!selamat kembali..huhu

peaNut said...

kak zai ~ hehe...rindu akak juga..hihi

peaNut said...

amni ~ bkn gred 41 la...mun gred 41 mek org tunggah penguasa kastam...kmk org tok gred 17 ajak...pegawai kastam..

nabilah_2908 said...

sy dtg menceriakan suasana... hehe.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
BUSY MONDAY

peaNut said...

nabilah ~tq kerana sudi dtg..huhu