be my Followers

klik klik klik

Sunday, August 15, 2010

angan2 nak memiliki salah satu dari kamu..

salam u all...
actually ni adalah entry auto publish..
aku wat sbb my broadband line dh kena barred..
sbb x bayar bil..
ehehehe..

bil broadband pun x bayar..
tp,,aku ni dh sibuk pasang angan2 nk tukar handphone baru...
sekarang aku guna 2 handphone...
dua2 pun NOKIA..
nokia N81 8GB & nokia 5800 express music..

nokia 5800 aku tu baru je bulan februari lepas...
yg aku niat nk tuka sekarang..
nokia N81 8GB aku tu..
dh hampir 3taun aku pakai...
kalau x silap aku beli hp tu JUN2008..
kira 2taun lebih la aku pakai..
sekarang ni dh uzur dh hp aku tu..
mcm2 problem..
maklum la...
umur dh tua..huhuhu

aku ngidam nk tuka ngn handphone yg biasa2 je..
xnak la canggih2 sgt..
yg penting leh guna utk berhubung..
hurmmm..

nk tau x hp apa yg aku ngidam nk beli???
eheheh
jom tengok kat bawah ni..



NOKIA 7230


sila klik gmba tu utk tumbesaran..ehehe
handphone ni jenis slide jugak..
sama mcm hp nokia N81 aku tu...
aku x decide lagi nk kaler pink or grey...
tggu budget cukup dulu la..
tp,,,tengok gaya ni mcm lepas raya la baru aku leh nk pk pasal merembat hp baru ni...
byk lagi bnda lain yg perlu d budget sekarang...
hurmmmm


oh idamanku,,,bila ka aku akan dpt memilikimu...??




p/s :
geram tul nk beli..
budget utk beli hp ni lebih kurang RM450 cmtu..
arghhhh...
bila la aku leh beli eyh...

10 comments:

* mEsSy * said...

mmg santek la.. y kale pink tuh pown okei gak..

Beautiful Stranger said...

cute juak taste ktk tok.hehehe

kmk maok BB!

ardinihumaira said...

pink tu comel! ;D

bspotgurl said...

peanut, Nokia E72 takde masuk dlm list u ke? hihik

~♥ iella ♥~ said...

nk beli gka hnfon baru.hfon skrg tak da kamera nk snap pic..hfon murahhh jer...peanut beli la 2 hfon tue na..kasi kt iella 1... kitakan kawan..hehe...

cantik warna pink...

peaNut said...

messy ~ kalau tengok yg real punya..mmg cantek yunk...dr jauh dh tertarik dgn kaler dia...

peaNut said...

beautiful stranger ~ kmk malas nk carik hp canggih glak...gkpun budget mek x mengizinkan nk mengidam hp mahal2..huhu

peaNut said...

ardini ~ comel ka...ramai kata yg pink tu comel..huhu

peaNut said...

bspotgurl ~ Nokia E72 sememangnya ada lam list...tp tpaksa d singkirkan sbb mahal sgt..heheheh

peaNut said...

iella ~ aduiiii..xmampu la nk belikan utk iella...peanut sendiri pun pk 2 3 kali nk beli hp baru...hihihi