be my Followers

klik klik klik

Thursday, August 5, 2010

patah tumbuh hilang berganti!!~

salam utk korang semua....aku sekarang ni..
nk kata sedih x jugak..hepi pun tidak...
hurmmm
perasaan kat tengah2 kot..
hihi

ok,,aku cerita part sedih dulu eyh...
sob sob sob...
salah satu dr my buffered earning dh metered looorrrrrr!!
uwaaa...


campaign IBM Innovate 2010 dh metered semalam....
dhla amount x seberapa...
adoyaiii..
nk tunjuk pun malu...

huhuhuhu...
dhla2...xnak sedih2 lagi...
nk cerita part hepi plak ni....
jeng jeng jeng!!


tengok betul2 iklan tu..
hehe..
kat top of my page ni..
tolong klik2 ye...
sbb campaign tu tengah buat kemasyukan lam account Nuff Nang aku...



yahooo...
blog aku dpt buffered earning yg ke 6...
kali ni dr campaign Tourism Malaysia 2010...
hope yg ni bertahan lama ckit...
biar byk ckit amount yg masyukkk!!
hihi

patah tumbuh hilang berganti...
satu dh metered dia kasi lagi satu buffered!!
nk sedih pun x jadi..
sbb dh hepi balik tgk ada buffered earning yg baru..
alhamdullillah...

terima kasih Nuff Nang!!!
ilebiu..muah2~




p/s :
kalau hari2 ada campaign yg buffered kan best....
msti semangat makin berkobar2 nk berblogging ni...
poket pun masyukkk...
hihi

6 comments:

* mEsSy * said...

tembak nuff peanut~!

=))

Lizzie Yasmin said...

wow best nya,... aku tak pernah pun dapat buffered tue.. tahniah.. moga murah lagi rezeki tue.. :D

peaNut said...

messy ~ tembak byk2..hihi

peaNut said...

lizzie ~ ehehehe..amin...hope lizzie pun akan d murahkan rezeki jugak..

PinQib said...

klik ur tourismn malysia ads/
hit me back


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Boys never grow up


I’m no good in having relationship

peaNut said...

pinqib ~ hehe..itu sudah pasti..kalau nmk nuff kat blog pinqib..peanut kompom akan klik..