be my Followers

klik klik klik

Monday, August 9, 2010

binatang comel yg aku ngeri..

salam d minggu baru korang...
hujung mggu yg baru je lalu bagi aku sgt2 la bz..
lgsg xsempat nk online..
baru mlm td je ada kesempatan...
hurmmm...

ari ni nk share ckit pasal binatang yg aku ngeri nk dekat..
binatang ni byk org suka..
mana x nya..
dia kiut sgt...manja..
tp,,bagi aku..mengerikan....
hihi


inilah binatang yg aku maksudkan...
KUCING..

dh lama dh aku x pegang kucing..
entah la..fobia agaknya...
dulu masa kecik2..
ada seekor kucing kat blkg rumah aku..
aku belai dia baik2..
tba2,,dia cakar kaki aku..
tercedera la aku masa tu..
and start dr hari tu la aku jd ngeri nk dekat kat kucing....
sampai la sekarang...

aku berani tengok je..
xberani pegang...



kucing2 yg kiut ni mak usu aku yg punya...
gmba ni aku ambik masa kami sekeluarga g umah mak usu aku..
kiut kan kucing ni...
huhu



mmg gebu n gendut kucing ni...
nama dia kalau x silap JOJO...
sempena nama hero cerita indon TASBIH CINTA..
hihhi

hebat kucing ni..nama pun glamour~
kihkihkih



hehe..
aku n my sis posing kat kandang kucing ni..
tp,,cmtu je la yg aku berani..
kalau nk bergamba sambil dukung kucing tu mmg aku x nak...
leh ngs aku kalau nk wat cmtu..
huhu
serammmmm weii..
nnti dia ggt aku plak..



aku yakin kat luar sana msti ada jgk yg sama cam aku kan..
takut kucing..
hehe..

korang yg lain tu mcm mana??
apa binatang yg paling korang takut/ngeri??
jom share2..



p/s :
muka je ganas aku ni kan..
tp takut kucing..
kihkih..
teruk betul la...

22 comments:

Nadd said...

i ade 2 org kwn takot gle ngn kucing.
klu nmpk dr jauh pon dh lari.
klu kucing kt sblh mmg lompat2,jerit2 lah dorg.
HAHA ^^

bspotgurl said...

takpe babe, masih berani pandang-pandang dari luar :) eh, comelnye kucing tu

Amni said...

hahaha.. kmk suka pusak aiee.... hihi...

WaWa said...

YOBIH YUT DA JAK PUSAK YAAAAA!!!! Maok maokkkkk!!!! Kamek dolok pun kenak cakar pusak wak masa kecik, banyak kali wak. Tapi sik jerak. Hahahaha. Besar tok pun slalu juak kenak cakar,tapi sik jeraaaakkkk juak. :p

Lizzie Yasmin said...

betul lar peanut.. aku pun x suka kucing.. coz geli.. kesimpulan nya aku mmg x suke binatang berbulu.. +berbau..

suka tengok jer lar.. kalu datang dekat aku lari dulu...

DaRa MaNiskU said...

hehehe,
ada gik btemu dgn org takut pusak..
kmk byk kwn2 takut pusak..
cute na jojo ya..bella ada kt ctuk..ops,cinta dunia jdnya lak..hehehe

Aleeya said...

mana de muka ganazzz, peanut muka sweet laaa hehe :))

peaNut said...

nadd ~ cmtu la lebih kurang nya peanut ni...hehe..mmg xleh dekat lgsg ngn kucing..huhu

peaNut said...

bspotgurl ~ pandang2 dr luar pun dr jauh..nk pegang kandang tu pun x berani..eheheh

peaNut said...

amni ~ kmk takutttt pusakk..hihi

peaNut said...

wawa ~ nang la kiut..kmk ingin nk pegang..p takut knk gigit...

peaNut said...

lizzie ~ yup...slh satu sbb peanu7t takut kucing sbb dia berbulu...geliiiii!!~

peaNut said...

dara manis ~ hahaha..alu bercinta nya 2 ya lak...cinta monyet ngn pusak..hihi

peaNut said...

kak yaya ~ ahahaha..ganas la akak..

makbed said...

kucing takde bulu pun ade. tapi lagi geli koot tgk.

HairiAks said...

Prince suka sangat dgn kucing... kt umah ni name dia Rosalinda & Roshamimi... best kan nama dia?

* mEsSy * said...

messy 50-50.. ta bape ngam sgt.. hehe..

=))

peaNut said...

makbed ~ ada jugak eyh???isshhhhh...tu lagi la peanut xnak dekat...serammm

peaNut said...

hairi ~ wah..glamour habis nama kucing tu eyh....hihi

peaNut said...

messy ~ ok lagi tu 50 - 50...peanut agaknya 90 - 10 kot..huhu

PutRee SeJiNjaNg said...

hheheh kita sama mem..mek gelik juak ngan pusak..hahah

peaNut said...

stilla ~ ya la mem...nang xpat rapat ngn pusak...hihi