be my Followers

klik klik klik

Monday, June 7, 2010

adusss..jeliknya rupa aku!!

salam semua readers yg aku sukaaaa!!

kadang2 aku terfikir jugak...
cmne la agaknya muka aku 20taun akan dtg ek???

huhuhu..
meh sini..aku nk share satu website yg leh jangka cmne muka kita 20 atau 30 tahun akan datang...
korang cuma perlu upload picture korang kat sana..
tggu kejap..
then,,akan menjelma la jangkaan rupa korang 20 tahun akan dtg..

aku dh cuba tau..
nk tengok x mcm mana rupa aku 20 tahun akan datang??
hikhik
tengok la kat bawah ni...


aduhh!!
jelik betul la kan???
ahahaha

tp mcm mana pun..
satu hari nnti..kalau umur panjang...
kita mmg akan tua jugak..
terima la kenyataan ka??

so,kalau teringin nk tengok mcm mana muka korang 20 atau 30 tahun akan datang..


p/s :
cam x leh terima je gmba tu..
nmpk buruk sgt la rupa aku...
hihi

4 comments:

nabilah_2908 said...

takde la jelik...masih nmpk cantik... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI PEREMPUAN

peaNut said...

hehe..ye ke nabilah..tu nk ambik ati je kot??hikhik..anyway,,tq ye..hihi

bspotgurl said...

okay pe muka u time tua nanti :) kira oraitt ah tu, beb

peaNut said...

hehe..iye la tu bsportgurl...mcm ayat ambik ati je..hikhik