be my Followers

klik klik klik

Friday, June 18, 2010

buffered earning yang pertama utk aku!!~

salam semua..hehe
aku tgh gumbira ni!!
tengok je tajuk entry ni harus la korang phm kan,,knapa aku gumbira..
hikhik


kepada siapa2 yg mmg dh byk kali dpt buffered earning nih..
aku mmg admire la kat korang..
mmg bertuah la korang...
aku baru je dpt skali pon dh syok gler...

aku dpt buffered earning ni dr maxis hotlink hot ticket LB campaign..
hope geng2 yg slalu melawat ke sini rajin2 la klik2 mr.nuff aku k..
hehehehe
aku dahului dgn ucapan thank u so much!!


p/s :
oh mr.nuff!
marilah datang kepadaku lagi dan lagi dan lagi!!
aku cinta padamu..hehe
gedik plak aku ni..
sorriii..

16 comments:

Stilla said...

tahniah mem...kmk juak meroyan lom juak bergerak2...uuuwwwaaaa...=(

peaNut said...

sabar jak lok mem..ne tauk klak nait jwk nya..huhuhuhu

REMEDY said...

Tahniah remedy ucapkan...bukan senang nk dpt buffer ni...cuma blog terpilih saja yag akan dapat...tahniah sekali lagi

cik panadol said...

tahniah...teruskan berblogging!

peaNut said...

remedy ~ thank u dear..btuah gak peanut ni rupanya ek..hikhik

nabilah_2908 said...

tahniah... :)

hrumm..sngt jeles...sy punya dh tkde... :(

myb sebab dh jarang nk berjalan sngt..more traffic pun dh mula merundum jatuh..tu yg kena tarik balik...huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWSOME PHOTOGRAPHY

rammyd said...

alahai.. bila lagi nak dapat buffered earning neh.. huhu~~



oh mama saya mahu kawen!

peaNut said...

cik panadol ~ tq ya!!mmg peanut tgh semangat glerr berblogging skrg nih..hehe

syahira ariff said...

wahh
tahniah yer sayang
saya belum penah dapat pun
=[

peaNut said...

rammyd ~ teruskan je usaha tu..peanut ni pun x jangka dpt buffered earning..peanut cek tgk dh ada..hikhik

peaNut said...

nabilah ~ jgn la cakap cmtu dear..jom kita sama2 rajin wat BW k..

Erina Asmawani said...

apa maksud buffered earning tok yunk? mek engkah nuffnang jak tapi xtau apa2..hahah..cerita skit lok kegunaan buffered eraning tok ;)

peaNut said...

syahira ~ tq..rajin2 la buat BW..mana tau leh dpt gak nnti...

* mEsSy * said...

beshnya!! messy xdpt2 pown smpai skrunk.. huhu..

=(

peaNut said...

erina ~ actually,,kmk pun x pasti how buffered earning tok works...tp,,yg pasti..income dr buffered earning tok lebih byk dr nk biasa kita dpt ya..sorriii mun kmk explain x bgs...soriii yunk k~~

peaNut said...

mis messy ~ peanut pon tkejut gak n heran cmne leh dpt..hihi..rezeki jgn d tolak...