be my Followers

klik klik klik

Friday, June 4, 2010

dapat award dari cik minnie!!

salam petang semua!!
hehe
nk share ckit...

aku baru dapat award yg d beri ikhlas dr cik minnie ..
so,aku nk ucap thanks so much kat cik minnie!!

klik sini kalau nk baca entry cik minnie pasal penganugerahan award ni..

ni aku listkan 8 org lagi utk aku hadiahkan award ni..

ambik ye!!

stilla si putree sejinjang
bsportgurl
lanunsepet
redbloodsnow
the name is nadia
cerita erina
apa kata hati
~ Anastasia-Ann ~

so,,sapa2 yg dh dapat award dr aku ni..
nnti list kan 8org lagi penerima award ni k...

lastly,,kepada korang yg 8org kat atas ni..
tahniah sebab dpt award dr aku!!
hikhik


p/s :
1st time dpt award ni..
xpandai sgt la bab2 mcm ni..
huhu
aku baru lagi lam bidang ni..

8 comments:

Redbloodsnow said...

wahh..mek top5. tenkiu tenkiu. hehe. haaa lak mek ambik ah. line tenet slow kdk siott jak tok...

LaNuNsepet said...

tq :-)
lanun amik yer..
ade lagi bg ler lg..heheh

~Ann~ said...

tq tq tq tq... adeh.. makin banyak hutang tag..

peaNut said...

hhehehe..ambik jgn x ambik k..

zie~msti la ktk dpt top5 dr kmk..ktk 2 tilla yg paling awal follow kmk dolok bh..hihi

lanun~nnti kalau peanut dpt lagi..insyallah akan share ngn lanun k..

~Ann~ hutang xpa...jgn x langsaikan je k!!

Erina Asmawani said...

thank peanut..1st time mek dapat award!! wehihihi..terharu eh..kelak mek amik k ;)))

peaNut said...

hihi..sama la kita ena..tok pun 1st award yg kmk dpt..huhuhu

nabilah_2908 said...

thnks 4 the award....(^_^)

peaNut said...

u're welcome cik nabilah..huhu