be my Followers

klik klik klik

Saturday, June 26, 2010

anugerah sexy dari miss kacang!!

salamm..
terlebih dahulu aku nk mtk maaf kat miss kacang
sbbnya..aku lambat glerr jawab tag n tayang award yg miss kacang dh bagi kat aku last week..
sorrriii yg teramat k..

ok...
aku gembira sgt bila dpt award ni..
coz..sekaligus aku dpt 3 award dr miss kacang yg baek hati ni...

jom kita tengok award apa yg aku dpt...




~award yg pertama~
award kuat makan...hikhik..mcm tau2 je aku ni mmg kuat mkn..


                                   

~award yg kedua~
award the cutest blog ever...cute kerrr??hehe..kalau betul cute..mekaseh la ye...alhamdullillah..suka sgt bila org cakap cmni...huhu



~award yg ketiga~
ahahahaha...cute blog award...yg ni aku paling suka..sbb gmba dia sexy!!hikhik..gatal sunggauh la aku ni...tp,,mmg betull..aku suka!!


haaa...tu la award2 yg aku dpt dr miss kacang nih...
tp,,lum cukup syarat lagi..
kena jawab dulu tag yg dia kasi...

orait..no problem...
sesi tayang award dh selesai...
jom ke sesi menjawab tag plak

.
.
.
.
.


***apa usaha korang untuk cantik kan blog?***

carik layout2 yang menarik,,cute,,menarik perhatian...pastu tambah la apa yg patut kat ruangan2 yg ada kat blog kita...tp pastikan jgn crowded sgt la..huhu

***website yang bantu anda meng edit?***



***5 perkataan yang menggambarkan diri anda***

love to be me

suka berkawan

kakak sulung

pengguna myvi ~leh lawat blog pasal kereta aku kat MR.BLACK

suka karaoke!!

***kasi dekat 10 orang and sebab...??***

sbb dia ensem..ahaha

sbb blog dia mmg cute!!ada katak..aku suka katak!!~

sbb blog dia pinky...i like!!

sbb suka layout dia..nmpk kemas je..

sbb nama kami hampir sama n dia ni cantek glerrr..betulll!!x tipu punya...

sbb aku suka header blog dia...kreatif..jeles aku tau

sbb blog dia slalu cerita pasal bnda2 yg menarik perhatian aku..

sbb nama blog dia COMEL...hikhik

sbb aku suka kat dia...wah..klua tajuk plak..

blog dia so simple tp masih nmpk cute..huhu


***cakap thanks dekat orang yang kasi award nie***

thank u so much ye miss kacang kerana kasi tag ni kat aku


***adakah anda terharu...??***

aduuuiiii...sgt2 la terharu..ahaha


***apakah yang anda lakukan untuk jadikan blog nie cute?***

maintain kan mcm ni...nnti kalau dh jemu ngn layout ni..aku akan carik yg baru..supaya org semua akan suka tengok n slalu dtg jenguk..hihi




ok...itu saja..
kepada yg kena tag tu..
sila sila la jawab ye...

kalau dh jawab tu nnti kasi tau la kat aku..
leh gak aku g jenguk2 apa yg korang tulis kat entry korang tu nnti k..

p/s :
fuhh!!
lama gak masa yg aku ambik utk siapkan entry ni..
hmmm...berpeluh gak babe!!
hihi

17 comments:

mimieux said...

oh thax mkcik weyh...awat link blog kami pink terang uh..haha..seb bek nmpk..=)

peaNut said...

ehehe...u're welcome...x nmpk eyh??soriii...nnti ambik award ni tau..

sarah shafie said...

owh.time ksih..

Sharinginfoz said...

thanks dapat award....... dan bagui award pada saya

HaNi said...

alalala tenkiu :D

header biasa je tu.. tkde corak2 pun

fyna said...

hehe thanks..tp if sis buat..then tag org..org xleh copy soalan sbb sis disable kan right click..sian lak kt diorg nak taip sebijik2..hehe..neway thanks tau sbbb bg award ni..=)

Zaidah said...

terima kasih peanut...

* mEsSy * said...

jwb jgn ta jwb..

=P

HaNi said...

sbnarnye award yg mana i dapat ni? i confuse nak jawab award and tag ni :p

peaNut said...

sarah ~ u're welcome..huhu

peaNut said...

sharinginnfoz ~ sama2..awk mmg patut dpt pon..

peaNut said...

sis fyna ~ xpe..wat je..nnti biar dia org type balik..hikhik..jahat idea peanut ni kan...huhu

peaNut said...

kak zaidah ~ jgn x jwb k..

peaNut said...

messy ~ betu betul betul..mmg kena jwb semua kan kan kan...

peaNut said...

hani ~ semua award tu awak dpt la sayang...

Stilla said...

nang rajin jawab tag...tag ktk riya lom mek jawab..huhuhu...lak mek jawab k..=)

peaNut said...

stilla ~ dh lamak nya berik tag tok mem..baruk sempat nk molah..hehe