be my Followers

klik klik klik

Wednesday, June 23, 2010

pengakuanku!!oh my boss,,tolong maafkan aku~

salamm all..
boringg la...aku x tau nk wat apa nih..
nk buat entry baru..tp xda idea yg syok plak skrg nih..

so,,apa kata kalau aku pecahkan rahsia aku kat sini hari ni...
bukan rahsia apa sgt pon..
tp kira rahsia gak la..
rahsia aku dari bos..
korang kalau dh tau pasni..
jgn la kasi tau bos aku plak ye!!!
janji???
huhuhuhuhuhuhuhuh

syyyyhhhhhh...
jgn baca kuat2...
hehe
nk tau x??
akhir2 ni aku slalu je curi tulang..
bukan niat aku nk wat cmtu..
tp,,,,aku dh terjebak dgn satu gejala yg kurang baek la...
mula2 dulu aku tgk je rakan sekerja aku wat keja ni..
aku x join..
aku tengok je...

sekali mula dr last week..
aku pon cuba la wat keja yg sama cam kwn aku tu...
sekali nk tau apa jadi???
i'm addicted laaaaa...
cmne ni...???!!!
arggghhh!!!

pantang je ada masa terluang..
msti tgn aku gatal nk wat keja tu...
korang leh teka x keja apa yg aku maksudkan tu??
ok2,,aku cakap la ni...
tgk ni..
.
.
.
.
.
.
.
.



ahahaha...bnda alah ni la yg buat aku jd pekerja yg x baek..
game dinner dash 2
ada 50 level semuanya..
sekarang aku kat level 43...
wah!!
x lama lagi habis la

hihi
geram tul aku nk habiskan game ni..
xsabar rasanya...

hurrmmm...
korang plak cmne??
penah x curi tulang kat opis tu???
apa korang slalu buat??
jom la share ngn aku k!!
mana tau..korang pon ada wat keja yg sama cam aku ni gak..hikhik
mari2..kongsikan bersama!!

p/s :
oh boss..
kalau boss terbaca entry ni..
saya awal2 mtk maap ye boss..
wlaupun saya main game..
tp,,kerja tetap jalan boss!!
huhu

28 comments:

Stilla said...

huhuhu...kantoi...pppssttt mem sik lamak tuka bos gik kita kali..mek dgr tn azman nait pangkat pkpk...=)

nabilah_2908 said...

haha..penat main game ni...

curi tulang..skrg ni tgk curi tulang la...hehe...keje tk buat..tp ngdp blog.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
tPOP OUT ADS

peaNut said...

stilla ~ aok mem..ya la..murah rezeki bos ya..mtk cia nya mamam gk mem

peaNut said...

nabilah ~ ha ah..betul tu nabilah..selain main game..dok BW..x habis2 curi tulang..hikhik

HairiAks said...

hahhaha...
Hobi saya pon sama main game... ngee.. sama lah kita.. suka jak curi tulang... he3..

peaNut said...

hairi ~ jahatnya kita ni kan..huhuhuhu

* mEsSy * said...

whoaa.. besh kn game tue..

=P

~♥ iella ♥~ said...

OooOOO...nie kejanya...nk ckp kt bos!!! BossSSss,ada orang main games nie!!!

p/s : sy pOn main games gak... Sally's Salon..hehehe....

peaNut said...

messy ~ mmg best..sampai addicted peanut d buat nya...skrg dh smpai level 47 tau..hikhik

peaNut said...

iella ~ jgn cmtu..nnti peanut kasi tau gak kat boss iella yg iella slalu men game gak..huhuu

~♥ iella ♥~ said...

peanut : jgnla camtue...kesian la kt saya pemain game yg tegar!!

peaNut said...

iella ~ hehe...sama2 la kita jadi pemain game tegar kat opis..hikhik

fyna said...

hehe sis pon gile men game ni dulu..

peaNut said...

sis fyna ~ mmg layannnn game ni kan..hhuhu

HairiAks said...

Peanut..
kita bukan jahat.. Tapi noty2 jak.. he3..
Janji kita bahagia kan.. he3

peaNut said...

hairi ~ ahaha..betul tu..n yg paling penting..kerja masih tetap jln walaupun hantu game!!hikhik

SheY PuLL said...

sy main ZOMBIE...:)
ayok...sy bgthu BOS awk..

peaNut said...

epul ~ ZOMBIE tu pon game gak ek??huhu..xpenah dgr la..jgn la kasi tau bos peanut..nnti dia marahhh

Z said...

gile boring bace blog ko.takde feel.baik xpayah buat blog camnie

peaNut said...

oi encik Z..tolong la jgn kurang ajar ok...kalau dh xsuka nk baca..xyah la pegi cni..ini blog aku..lantak aku la nk buat apa...kalau x suka sila jgn dtg cni ok...aku nk carik kwn...bkn carik musuh!!!!

bspotgurl said...

ooooo main game ek

~♥ iella ♥~ said...

pemain game tagar = noty2 jerr..

peaNut said...

bspotgurl ~ hehehe...addicted babe!!babe,,kalau nk tau knape peanut sedeyy...tgk komen kat atas tu..komen dr si Z..sungguh2 menyakitkan hati..

peaNut said...

iella ~ hehe..leh kira cmtu la kan..yg penting kita masih wat keja dgn btul..huhu

~♥ iella ♥~ said...

sabar peanut....hati manusia kita tak tau....ari nie kita nak makan apa lak?? KFC, McD, Nasi Kandar??? (kasi perut kenyang,mesti tak ingat kejadiaan tue lagi dah...)

peaNut said...

iella ~ sakit hati ni iella...kalau iella kat tmpt peanut pon..msti rasa marah kan..hurrmmmmm...nk mkn pon dh xda mood ni..

Erina Asmawani said...

heeee..kamek pun sama juak time training dolok, trainer sibuk mengajar kat depan, kamek kosentret men gem dibelakang, tapi polah muka serius kedak konsentret ngan apa yg di ajar..wihihi..kaverline baik punye ;p

peaNut said...

erina ~ hehe..kita serupa...layap bah oleh game tok...hikhik