be my Followers

klik klik klik

Tuesday, June 8, 2010

rasa serba salah..apa nk buat ek??

salam semua...
entry kali ni aku perlukan opinion korang ckit...
semua ni tentang layout blog aku ni..

apa pendapat korang???
nmpk crowded sgt ek??
lmbt x kalu nk bukak page aku..??(mksd aku,,lmbt loading..)
or
nmpk cantek je kalu d biar cmni??



tolong la bagi pendapat ye..
aku ada pasang niat nk tukar layout ni..
carik yg simple je..
ok x idea tu??

nnti korang kasi pendapat k..
aku tggu komen korang...

ok..itu saje..
aku nk jln2 survey layout baru
hihi


p/s :
bkn apa mtk pendapat korang..
sbnanya aku syg layout ni..
cantek..
tp,,kalau lmbt loading..
ssh plak korang nk view page aku..
aduhhh..keliru

14 comments:

* mEsSy * said...

layout chumel sgt,, ssuai ngn sys,, blog xde la best sgt, biase je..

=)

peaNut said...

ok messy..tq utk komen tu...

nabilah_2908 said...

erm..apa kata widget2 kt kiri n kanan blog ni...di kurangkan...terutama di bahagian kanan....myb boleh buang chat zone.. :)

blog tkde la berat sngt..cuma background blog ni jer lmbt loading...biasalah..if blogger guna layout dr the cutes blog...mmg lmbt sikit.. :)

ok..itu sj pendpt sy...sorry tau if terlebih komen...(^_^)

sarah shafie said...

lawa dh layout ni..cuma tulisan tk berapa nk nmpk..mybe sbb purplr dgn purple..

Alessandro said...

Hmm..lambat loading ye? Tak pun..laju je kat sini..pasal layout ni..dah okay dah..tak payah tukar pun tak pe sebenarnya, bukan layout yang penting, yang penting isinya..kan? Macam orang juga..dari luar tak penting, yang penting manis,berbudi dan baik di dalam..kan..he..he..

p/s-apalah aku merapu ni..he..he..:-), thanks for visiting my blog..

peaNut said...

nabilah~nnti peanut pk dulu..mungkin btul gak cakap nabilah tu..chat zone tu harus d remove kan

sarah~pasal tulisan tu..nnti peanut cuba ubah lagi..kasi lebih jelas k..tq 4 komen tu

alessandro~betul tu..tp kalau nmpk cantek n isi pun best..makin la byk org suka nnti kan..hikhik

♥ Xett Hereen ♥ said...

okes sajok.
da cantek neh.
*jeles ng blog u*

tpi rasenye widget tik tok tuh xyah kot.
huhuu~

chat zone tuh kat tepi tuh xyah kots.
huhuu~

- meh la join kontes i.wakaka!ter-promote lak >___< -

peaNut said...

xett hereen ~ mmg dh ada niat nk remove kan chat zone tu..yg tik tok lak..nk pk dulu..hikhik...

Muhammad Safie said...

Erm..bagi aku pulak, layout ko xde masalah..Cume widget yang xberape penting tu rasanye xperlu..Contoh Mr. Bean tu, Tik tok, sebab kadang benda tu mess ar..Word colour pun cam xsesuai sebab nak akan sama dengan background.. Ada certain word kat link ko xleh bace sebab same colour ngan background kan..

Huhu..Pendapat aku je beb..Blog ko laju je..xlambat pun aku nak masuk

bspotgurl said...

okay, my turn untuk kasi comment pulak - Babe, I nak tanya u - u buat layout camni is it base pada apa yg u suka or u main belasah saja? Bagi I kan, I selalunya buat layout tentang apa yang I suka & cemane I nak my blog nampak cantik dari mata I. It is my blog, so I ikut citarasa I. Tapi kalau orang lain rasa tak cantik & I rasa comment dorang tu ada betulnya, why not kita tukar pape yang patut.
okay, thats all my 2cents pendapat :)

peaNut said...

safie~setakat ni mmg dh ada niat nk remove kan widget2 yg xperlu tu..n pasal tulisan pon aku akan ubah utk nmpk lebih jelas lagi..cuma tggu masa je nk ubah semua tu..hikhik...

bsportgurl~haaa..tu soalan mmg baek punya...mmg peanut suka layout ni..cantek..tp,,peanut akan ubah ikut pendapat2 d atas..peanut akan remove kan mana yg x patut tu n aku akan tukar kaler tulisan supaya nmpk lebih jelas..

anyway,,thanks 4 ur opinion ya!!

Stilla said...

erm ok jak lah mem...just tulisan ya ada yang sik nampak..huhuhu...but nway suka nengok mrbean nilit ya..huhuhuhu =)

faradeeba said...

layout comel.ok.
tpi tulisan la..same kaler so xnmpk sgt

peaNut said...

mem tilla~lak kmk ubah kaler tulisan ya...chat zone n tik tok ya maybe mek akan removekan jwk lak..hihi

faradeeba~tq puji layout comel..nnti peanut tuka kaler tulisan plak k..
lum ada masa la dear...