be my Followers

klik klik klik

Friday, June 4, 2010

menjawab taG dari cik Nadia~

salam all..
yeay kali ni aku buat entry utk jawab tag dr miss nadia...
mlm semalam dia tag aku..

untuk pengetahuan Nadia n korang2 semua...
sejak aku berjinak2 lam dunia blogger ni...
ni la 1st time aku kena tag..
hihi..thanks kat nadia!!


ok..jom kita ke sesi menjawab soalan!


1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

aku akan pastikan dulu bnda tu btul x..kalau btul..aku x layan lagi la budak tu..X AKAN!!
tp,,insyaallah aku xkan balas kejahatan dia tu..biar tuhan je bls utk aku~~

2). 6 orang di hati anda?

byk org kat dlm hati ni...kalau nk senaraikan,,6 tu x cukup kot

3). Anda rasa anda comel?

hehe..x kot!!~

4). Single or taken?

hati ini telah di miliki...cewahhh~ ~

5). Blog yang anda suka?

byk sgt la..xleh nk senaraikan..ngeeee =)

 

6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?

hehe...x,,sbb aku mmg jenis malas nk mengemas

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

one nation emcees ~ apa ku kesah 

8). Last text message?

morning sayang...ni last msg sebelum aku jawab tag ni

9). Last phone call?

my Love..last nite..gudnite call!! ♥

10). Hari terakhir anda menangis?

semalam..bila dgr berita yg rakyat msia yg ditawan israel tu dh kena lepas...tersentuh plak hati aku.. 

11). List lima color favorite anda?

hitam , putih , pink , purple n hijau..tu yg paling suka la..
12). Orang terakhir anda ber-YM?

my cousin.. cik aspalela~

13). Game paling anda suka?

x suka main game la...soriii

14). Adakah anda peminat MCR?

x berapa nk minat la... 

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?

excited , syok & terharu sebab ni la my 1st tag. :)

16). Anda rasa tag ini best?

best! sbb aku jwb dgn excited nya...almaklumla kan..1st tag

Tag lagi 3 orang

♥  BSPORTGURL ~ ni sebab dia awal pagi dh g melawat blog aku n tinggalkan sesuatu kat kotak menjerit aku ♥
♥  miss STILLA ~ ni plak sebab...dia yg ajar aku cmne nk mula berblogging..hikhik ♥
♥  miss kacang ~ ni sebab nama kami sama...kihkihkih ♥


so,,yg dh aku tag kan tu..
sila jawab tag ini k...


p/s :
ok,,aku dh lepas..
yg kena tag tu..
smoga jawab dgn gumbira..ok?

4 comments:

kacang said...

thanks tag pnut
hehe=)

nanti pnut buat tag nie.
muahhx!

peaNut said...

huhu..ok..

bspotgurl said...

ok, I dah ambik tag u

peaNut said...

ambik jgn x ambik..huhuhu