be my Followers

klik klik klik

Monday, June 28, 2010

a lovely surprised 4 me from STILLA

salammm...
hehehehe...
syok tul aku last week tau..
murah rezeki plak rasanya...
lum habis hepi dgn hadiah yg aku terima dr BSPOTGURL..
aku dpt plak surprise from STILLA
yeay!!
best nyerrr...

last friday,,,aku dtg opis terus je g join member2 opis breakfast kat pantry...
lepas tu..cam biasa la..
aku kembali kat tmpt aku..nk sambung keja la konon..
tba2 aku terpandang kat tepi meja aku tu..
wahhhh!!!!



ada org bagi gift...
mula2 tu aku pk gak..
sapa plak bagi aku hadiah pagi2 ni..
aku belek2 hadiah tu..
aku cium bau dia...
sah!!
STILLA la yg kasi kat aku....


sempat lagi aku pose ngn hadiah yg dia kasi ni..
sebenarnya dlm kotak tu..ada perfume...
wangi glerr babe!!
aku suka bau dia...
aku xda ambik gmba botol perfume tu..
terlupa plak..hihi
x dapat la nk show kat korang...

pas aku confirm yg STILLA yg kasi hadiah tu kat aku..
terus je aku pegi kat tmpt dia...
hehe
untuk apa???
untuk cakap TQ la...and yg paling penting...
untuk ambik gamba!!!
huhuhuuhu


hehehe...
ok,,aku nk ambik kesempatan alang2 aku dh wat entry pasal hadiah ni..
aku nk ucap thanks sekali lagi kat STILLA 4 the gift!!
LUV IT SO MUCH DEAR!!


p/s :
nnti kalau aku pakai perfume ni...
confirm sama bau aku n stilla..
maka akan confuse la org sekeliling kami..
bau sapa tu??
hehe

8 comments:

Stilla said...

huhu..mek nang sengaja beli lebih perfumes ya riya k berik ktk juak..=)

peaNut said...

stilla ~ tq mem..huhuhu...mek suka perfume ya!!~

Erina Asmawani said...

heee..suka nangga kitak duak..kedak kembar jak...so shweet ;)

* mEsSy * said...

peanut kita sebau.. same gak ngn kak zie.. ngeee.. mmg wangi sgt2..

=)

peaNut said...

ena ~ ish..mcm kembar ndah..ne da sama muka mek 2..huhuuhuhu

peaNut said...

messy ~ yup!!aritu peanut komen kat entry messy pasal perfume ni..xsangka plak peanut pon dpt gak perfume ni dr tilla....huhuhuhu

Alessandro said...

He..he..miss bean ni polis rupanya. ^__^..perfume malaikat subuh pernah dengar?

peaNut said...

alessandro ~ bkn polis la....kastam..hehe..xpenah dgr la perfume malaikat subuh