be my Followers

klik klik klik

Wednesday, June 30, 2010

pre-entry lucky number 8!!

salam semua u all....
sebenarnya..aku plan nk buat surprise kat readers blog aku ni..
terutama yg belum lagi jd follower aku tu...


ada yg istimewa tentang nombor 8...
aku x nak kasi tau dulu...
tggu entry aku yg seterusnya k...

hint yg aku leh kasi tau korang kat sini ialah..
ia berkaitan dgn nombor 8 & follower...
hehe..

mesti ramai yg x paham kan??
nnti korang akan paham jugak..
aku tengah tggu masa gak nk bagi tau korang semua ni..
tggu entry istimewa tu nnti k..!!


p/s :
kalau nk tau apa yg aku sok sek sok sek kat atas ni..
pastikan korang check blog aku tiap hari..
smpai la aku umumkan..
apa bnda yg aku maksudkan ni k..
huhu
jgn marahhhh!!!~

13 comments:

Stilla said...

huhuhu..mek dah tauk mem...kita tggu sama2 k...=)

Aleeya said...

huhuuu apekahhh???

peaNut said...

stilla ~ syhhhhh..kita 2 jak tauk setakat tok mem...hikhik..boh bisin..dh terlalu hampir ya..

peaNut said...

aleeya ~ tggu & lihat..hehe...

bspotgurl said...

apakah itu wahai cik peanut? :)

**dEwIyaNa @BP sHoP hEre** said...

wah bestyer.. i follow kamu ye..

peaNut said...

bspotgurl ~ ada la..maybe esok peanut akan tamatkan teka teki ni..huhu

peaNut said...

dewlyana ~ thanks 4 following me..kta sama2 tggu entry seterusnya k..

* mEsSy * said...

whoaa.. bestnya!!

peaNut said...

messy ~ esok peanut kasi tau apa ke bnda yg peanut tgh sok sek sok sek kan lam entry ni k..tggu!!!

peaNut said...
This comment has been removed by the author.
Redbloodsnow said...

hehehe...soo sapa pemenangnya ow.

peaNut said...

zie ~ baca latest entry mek..dh ada pemenang dh..huhu