be my Followers

klik klik klik

Monday, June 28, 2010

hadiah sudah mariiiiii la..hikhik!~

salam..
hehehe...
pernah baca x entry aku yg bertajuk yeay2!!ada org nak bagi hadiah!!
heeeeeeeeeeeeeeeeee..
jgn jeles korang...
hadiahnya dh sampaiiii!!

sebelum aku tunjuk kat korang apa hadiah yg aku dapat tu..
aku terlebih dulu nk mintak ampun & maaf kat org yg baik hati nk bagi aku hadiah tu..
sbb apa??
sbb aku lmbt publish entry pasal hadiah ni..hikhik
ampun ya bukk!!~

org yg aku maksudkan tu x lain x bukan....  cik BSPOTGURL
hehe
aku dpt hadiah dari dia sbb aku jd follower dia yg ke 200..
ni entry bspotgurl pasal follower ke-200 blog dia..klik la kalau nk baca..

mggu lepas..kalau x silap hari khamis..
hadiah ni dtg kat umah aku..posmen pos laju yg anta..hikhik

syok tau bila balik dr kerja tengok ada bungkusan utk aku..
haaaa...
msti korang nk tau apa kat dlm kan...
hehe
meh sini..aku share kan ngn korang apa yg aku dpt k..


yeay!!
aku dapat beg yg comel...aku suka rasa lembut bulu2 kat beg ni..hikhik
mcm tau2 je aku suka bnda yg jenis bulu2 cmni..
and ada cute transparent bear keychain..
siap ada kad lagi..
kalau korang x brapa nk nmpk..
bspotgurl ni tulis..
.
.
.
.
.


DEAR PEANUT,
SALAM KENALAN
&
HAPPY ALWAYS
"BSPOTGURL"
.
.
.
.
.

thank u so much to BSPOTGURL for the present..
aku suka sgt2 hadiah ni...
bertuah tul aku coz dpt jd follower yg ke 200 blog BSPOTGURL...

ehehe..
kepada korang yg lain tu..
g la melawat blog dia..
sbb aritu dia cakap nk bagi hadiah lagi utk follower dia yg ke 300..
mana la tau korang yg akan jd org yg btuah tu kan..huhu
sila sila la ke sana...


p/s :
mmg seronok kalau dpt hadiah kan..
hehe
bagi la lagi hadiah kat aku..
aku suka tau!!
aduuiii,,sempat lagi menggedik..
hihi

8 comments:

bspotgurl said...

Babe, terharunya I..:)

peaNut said...

hehehehehe...mmg u deserve utk entry ni...soriii ye coz lmbt publish..

nabilah_2908 said...

wah..seronoknya dia..tahniah... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY CHEESE TART

peaNut said...

mmg seronok...nnti peanut g terjah blog nabilah k...

Stilla said...

wah best ehh..dapat hadiah..huhuhu...congratz mem..cute da jak...=)

peaNut said...

stilla ~ 1st time dpt hadiah dr blogger mem..nang hepi glerrr..huhu

* mEsSy * said...

besh kn dpt parcel.. ailyke.. ngeee..

=P

peaNut said...

messy ~ hehe..mmg best..kalau tiap2 hari ada org hantar parcel lagi best kan kan kan..huhu