be my Followers

klik klik klik

Saturday, June 5, 2010

nanti wajah baby aku mcm ni kerrr??

salam semua..
selamat malam..

hihi..entry kali ni aku nk share ckit apa yg aku dpt hasil dari buat blogwalking..
aritu jln2 cuci mata kat blog ain budak baik
aku baca la entry dia tentang satu website yg leh gabungkan muka kita ngn muka couple kita n jadikan muka seorang baby..
konon2nya cmtu la gmba baby kita kalau kita ada anak nnti..hihi

aku pun teruja la nk try..
cmne la agaknya muka baby tu nnti..

jeng jeng jeng..
korang nk tengok x??
hihi...

jom!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



huhuhuhuhu...
ni la rupa baby kami...
hikhik

syok jugak aku melayan bnda ni...
aku sure korang nk jugak try bnda ni kan??
cmne la rupa baby yg korang dpt lak nnti

kalau nk try...

korang tengok la hasilnya mcm mana nnti..
selamat mencuba!!

p/s :
aku tau bnda2 ni x leh la nk pcaya sgt..
suka2 je nk try..
huhuhu
tp,,leh thn jugak la muka baby aku tu kan??
haha

7 comments:

rossoneri said...

haa benda ni lah yang kita carik...haha ramai yang wat benda nih..

peaNut said...

hehe..apa lagi...pegila cuba buat..tengok cmne muka baby awak nnti

Erina Asmawani said...

hahahha..kiut eh application tok..mok try juak lah...thanks for sharing this cute website peanut ;)

peaNut said...

u're welcome dear...huhu

Nur -al- Ain said...

hahaa ;p best kn layan ni.. logic la tu anak peanut berambut hitam. anak ain berambut perang?! apakah penipuan tu. hishhh

peaNut said...

yg xbest nya..rambut peanut ngn couple x ikal..rambut baby tu lak ikal bukan main lagi..huhu

bspotgurl said...

Hahha, comel