be my Followers

klik klik klik

Thursday, June 24, 2010

kenapakah ini semua terjadi???apa salah aku??!!tolong la kembali padaku!

salam smua..
wahh!!menggedik je tajuk entry aku ni kan..
hurrmmm...
tp,,aku mmg sedih gak skrg ni..
dan aku btul2 mharapkan si dia kembali pada aku..

sebenanya aku tgh cakap pasal iklan2 encik Nuff dlm blog aku ni...
dh x melekat kat tmpt dia la...
aduuiiiii!!
sgt sedih bila mengenangkan perkara ini..
uhuk uhuk uhuk

mggu lepas ku ada wat entry pasal buffered earning yang pertama untuk aku!!~
kalau korang xda baca aritu..klik je link kat atas ni..
ok,,sambung cerita..
sejak aku dpt buffered earning aritu...
terus iklan2 ni dh kurang melekat kat blog aku..
tu mggu lepas punya cerita..
ingatkan mggu ni akan ok la keadaan tu..
sekali tengok...laaaaa
langsung x melekat plak...

korang tgk ni..


ni yg kat sebelah kanan page aku



ni plak yg kat bawah shoutmix tu



ni yg nun di atas sana


amat menyedihkan la kejadian ini...
sian kat aku...

oh mr.Nuff!!
aku merayu..
kembalikan la iklan2 kat blog aku ni ye...
dan jgn lupa kasi aku buffered earning lagi k..
hikhik



p/s :
gedik tul la aku rasa diri aku lam entry kali ni..
eeuuuuuuwww!!
haha!

17 comments:

Zaidah said...

ciannyer peanut...cuba tanya ngan en nuff mcm mana bleh jadik macam tu...

peaNut said...

zaidah ~ tu la..jeles tgk iklan2 kat blog org lain ada menempek kat dinding blob..peanut plak xda..hurmmm

bspotgurl said...

cian die. tapi I pun sama gak ler peanut.. so u takyah worry okay

peaNut said...

bspotgurl ~ u punya cmtu gak ke babe???hurmm..hope x lama lagi mr.nuff ni ok balik la kan..

Erina Asmawani said...

bukan iklan ya akan tetiba hilang for a while kah peanut..kak ya nya ada blit, blog mek mek perasan cam ya juak, jap ada, jap xda, cam biskut..hee..tapi iboh sedih..klak nya ada blit k ;)

Stilla said...

tedah...sian ktk...tido iklan ya mem..sabar k..2 3 hari gik adalah ya...

- zuriey - said...

saya pun cmtu gak.. en nuff kena jawap ni

peaNut said...

erina ~ yala..mmg slalu kejap ada kejap xda...tp kmk tgk mggu dlm 2hari tok...lgsg xda kua iklan..hurmm..tktk mek buffered earning mek berenti jln..

peaNut said...

mem tilla ~ yala mem..saba jak kmk tok...mudahan next week nya ok balit..

peaNut said...

zuriey ~ jom kita tanya en.nuFF..huhu

dark r0se said...

siyes best bcer entry kamu~ ;) sabar tau~ mayb dy jelesh tuh!;) f0ll0w bl0g kamu~;) salam kenal~;)

peaNut said...

tq darkrose..si Z tu mmg mulut jahat!!~

dark r0se said...

huhu~ jeles ben0r dy tu ngn kamu! nampak sgt kamu nih mang bagus! cayalah! ;)

peaNut said...

hehe..sekurang2nya..peanut dh senyum ckit baca komen darkrose ni..huhu..tq!!~

dark r0se said...

awk mang patut dapat p0wn~ m0st welkammmm~;)

Redbloodsnow said...

hehe...iklan nuff nang gya babe. kdg² ada tp x melekat. mcm mek pun kes sadis...nyesal mek curang ngan nuff. alu kerugian yg teramat gilak kmk :( sobsobosb ~nangis x berlagu~

peaNut said...

zie ~ sabar jak la...ada kmk baca entry ktk psl status glitterati ktk dh knk lucut ya..huhu