be my Followers

klik klik klik

Monday, June 28, 2010

heran betul la..aku je yg mengalaminya or korang pon sama jugak ek??

salam...
aku tgh heran nih...
xtau la..
cuma aku je yg ada mslh ni or korang pon mengalami bnda yg sama..

aku rasa shoutmix aku tu mcm ada problem ckit ari ni..
sejak pagi tadi lagi dh...
aku g blogwalking kat blog org pon ada yg mcm ni jugak...
penat aku refresh 2 3 kali



mcm ni la keadaan/rupa shoutmix kat blog aku ni..
kosong je...
xtau kenapa..
tp,,kdg2 ada plak dia mcm biasa...
hurmmm...
mcm2 je mslh kan..
korang ada mslh cmni jugak x???
or
line internet kat tmpt aku ni mmg x bagus gak arini..
komen ckit ye!!


p/s :
ssh nk tinggalkan jejak kat blog yg aku lawat ari ni..
shoutmix ni meragam plak..
adoyaiiii!!!~

14 comments:

nabilah_2908 said...

pernh juga terjadi sebelum ni kt blog sy...tul la tu..kdg2..tk tau la kenapa...tp dont worry...jp jer tu..nnti2 akan ok balik.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY CHEESE TART

~♥ iella ♥~ said...

network problem kot..tapi cm ada masalah len ja..

HaNi said...

ok je.. line you yang senget kot

Erina Asmawani said...

ena x penah ada shoutmix ni yunk..so x ley menolong..sowy.huu..tapi rasenye die ilang sbb tgh upgrade kot ;)

Stilla said...

erm mek sa line tenet slow kali nak mem...mun sik benda ya tido kali..huhuhu...mek sikda make benda ya...hiuhihihi..

* mEsSy * said...

messy xpenah la plak jdik cm gini..

peaNut said...

nabilah ~ tu la...kejap ada kejap xda...tp..skrg dh ok..maybe internet line problem gak kat ofis td...

peaNut said...

iella ~ tu la..peanut pon rasa cmtu..sbb org lain xda problem pon..huhu

peaNut said...

hani ~ cmtu la agaknya kot...sbb korang yg lain punya xda problem pon kan..hurmm..internet ofis peanut tu yg x bgs kot...hikhik

peaNut said...

ena ~ upgrade????hmmmm,,,maybe jwk la yunk...tp,,yg penting..sekarang dh ok dh..hehe

peaNut said...

stilla ~ tido ndah..lucu ktk ya mem..mcm nya molah iklan mr.nuff jak...xdala nya tido..mek sa line kat opis kita ya nang x brapa aritok kali

peaNut said...

messy ~ peanut 1st time tengok jd cmni...

suka_haha said...

dulu sy pnh kena gak.. suh try again je.. pastu sy ligon akaun shoutmix saya, saya bagitahu je masalah saya kat situ.. pastu diorang balas bagitahu masalah dah setel. rupe-rupenye server dia ada problem tapi dah siap baiki hehe...

peaNut said...

suka_haha ~ tu la peanut heran semalam..nape x kua2 peanut punya shoutmix..tp,,alhamdullillah..ari ni dh ok dh..huhu