be my Followers

klik klik klik

Monday, June 14, 2010

setelah d pertimbangkan,,,,CADANGAN D TERIMA!!

assalamualaikum n salam sejahtera semua...
cehhh!!formal betul la bunyi nya kan..hihi

amacam...??
perasan x sedikit perubahan yg aku buat kat layout aku ni???

hehe..
sebelum aku terlupa..
aku nk ucapkan berbanyak2 terima kasih kat sesiapa yg ada bagi komen/cadangan kat entry aku sebelum ni..
entry yg aku buat utk mtk pendapat kwn2 blogger ttng layout blog aku ni...
haaa...
sapa2 yg lum baca entry tu..

ok..jom aku bagi tau..apa yg aku ubah kat layout aku ni...
berdasarkan komen2 aritu..
ramai yg bagi cadangan supaya kurangkan widget2 kat kanan layout ni n tulisan harus d perjelaskan lagi...


so,,bahagian2 tu la yg aku ubah
x byk yg aku ubah..
mungkin korang x perasan pon..hikhik

tp,,yg utama nya..
aku dh remove widget kat sebelah kanan tu..
nmpk lebih kemas ckit..
x la crowded sgt mcm aritu...


haaa..cmtu la rupanya pas d removed kan widget2 tu..
pastu plak..bab tulisan...
aku tukar ckit background bahagian post n sidebar layout aku ni..
dulu transparent..sekarang aku bagi background hitam..


so,,tulisan pun akan nmpk lebih jelas lagi..
huhuhu

harap2 ok la perubahan yg aku buat ni k...



so,,enjoy my blog ok!!!
selalu2 la datang melawat ke sini....


p/s :
pas ubah ckit..
x la nmpk serabut sgt kan..
huhu..
mmg x rugi aku mtk pendapat korang..

6 comments:

* mEsSy * said...

mne2 pown.. chantek ja..

=D

peaNut said...

hehe..tq2

nabilah_2908 said...

wokeh...cun dah... :)

kim salam kt Mr Bean tu eh...dari td dok mengendap..hehehe.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUSY MONDAY

peaNut said...

hehehhe..nnti peanut sampaikan salam nabilah kat mr.bean tu k..hikhik...

bspotgurl said...

walau apapun, i just love your blog tau

peaNut said...

tq so much dear...suka2!!!!