be my Followers

klik klik klik

Sunday, June 6, 2010

ceritera balik kampung!!

salammm..
best kan cuti weekend cmni..???
rasa mcm x cukup je cuti 2 hari...
dh timbul perasaan malas nk pegi kerja esok...
hurmm..

meh baca entry ni..
cerita kami sekeluarga last week..
balik kampung sebelah daddy aku..hehe
aku lmbt ckit update..soriii

last week,,kami balik kat kampung sebelah ayah aku..
kami jarang nk balik sana..huhu
sekali sekala dpt balik sana..rasa excited la jugak...

kami balik naik satu kereta je..
aku malas nk drive kereta aku..
nk jd mak datin...menumpang je....


haaa..nmpk tu..my daddy jadi driver..huhu
kat sebelah tu plak my mummy..

hihi..
kami kat blkg rilek2 je..
sempat bergambar lagi..


aku dh siap edit lagi gmba kami tu
hikhik...
tu la adik2 aku..kalau korang nk tahu


gmba kat atas ni plak..
tunjuk kat korang view2 sepanjang perjalanan ke kampung daddy aku
x byk sgt gmba yg aku ambik..huhu



ni plak gmba yg kami ambik masa baru je sampai kat rumah atuk aku...
nmpk x??
adik aku dh nmpk lebih besar dr aku..haha
syokknyeeerrrr!!


gmba yg last ni plak..
korang pun tau la kan..
gmba atuk ngn nenek bersama cucu2 mereka..
huhuhu

nmpk mcm keluarga bahagia x?
sporting dia org berdua ni nk posing bersama kami..hihi
best best best!!

haaa....dh abis cerita aku...
nk tanya ckit ni...
dh brapa lama korang x jenguk grandparents korang???

hurmmm..xyah jwb kat sini k..
jwb lam hati sendiri..
kalau dh lama x jenguk tu..
pegi la jenguk..
sementara mereka msih ada..
hargai la mereka sepenuhnya...
huhuhu...

so,,apa lagi..
buat la plan balik kampung..
sekarang kan musim cuti sekolah!!
syok tau balik kampung!!
hihihii

selamat mengatur plan semua!!hihi


p/s :
aku buat entry ni sambil nyanyi lagu sudirman..
BALIK KAMPUNG!!
fuh!!layannnnn...

4 comments:

nabilah_2908 said...

mmg seronok balik kampung...erm..kampung kt mana..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI PEREMPUAN

peaNut said...

kampung kat sarawak ni jugak..area kota samarahan..huhu

bspotgurl said...

ohho balaik kamgpung memang best.. tapi utk org yg ade kg je

peaNut said...

awak xde kpg ek???huhu..xpe la..ilek2 kat rumah sendiri pon ok gak tu