be my Followers

klik klik klik

Tuesday, June 15, 2010

sepetang bersama mereka..sungguh indah~

salam semua geng!!
jom cuci2 mata ckit dgr cerita aku ngn adik2 aku petang tadi...
ni sebenarnya sambungan dr cerita aku kat entry terbaru MR.BLACK

kalau nk baca...

petang tadi..
kami adik beradik gotong royong cuci kereta aku..
ahaha
seronok banget tau!!


kazen aku pun join sekali cuci kereta ngn kami..

lepas penat main air..
kami main badminton plak kat depan umah kami...
berpeluh gak la aku d buatnya..
tp best!!


ni gmba aku ngn adik bongsu aku,,,WANIE
kami satu team..hehe


huhuhu...
tgk tu..
aksi dahsyat..
sampai terguling2 adik aku ketawa tengok kami main..

piala thomas pun xda aksi cmni kan??
hikhik


ni pulak mcm pertandingan pose sapa paling menarik..
korang rasa yg mana ok??
yg pompuan or yg lelaki??
komen ckit..huhu

n lastly,,
meh tengok gmba ni...


perlawanan body siapa yg lebih mantap...
ahahahaha

nmpk cam dua2 hancuss kan..
hikhik

tp,,apapun..mmg aku enjoy petang tadi..
lama dh x spent time berrgumbira ngn adik2 cmni..
msti korang jeles kan..hihi

p/s :
masa adik2 masih kecik ni la best..
leh buli2 dia org..
kalau dh besar nnti..
takut aku plak yg d buli...
uwaaaa

6 comments:

* mEsSy * said...

beshnya.. cm himpunan skuarga plak.. tapy kalu skali skala berkumpul mmg superb kan!!

=)

peaNut said...

hehe..bak kata UPIN&ipin...
betul betul betul!!hihi

bspotgurl said...

bestnyee main-main air ni dan lagi best kalau ade yg baik hati nak cuci kereta kita kan.
Peanut, last year I gi Kuching, rasa sgt tak best sebab takde org nak bawak jalan-jln. Kalau u ade tim etu, boleh u jadi tour guide kan? :)

peaNut said...

bsportgurl..mmg sgt best..hehe..nnti kalau dtg kuching lagi..kasi tau la..kalau free leh jugak peanut bwk jln2..

Stilla said...

huhuhu...cute li jak upa ktk orang ya mem...best da jak pat main badminton...mek pun nak main juak kelak eh...=)

peaNut said...

best mem..pat juak klua peluh ckit..hikhik