be my Followers

klik klik klik

Tuesday, June 29, 2010

how addicted to blogging are U??get ur answer here!!

salamm all..
cam yg korang baca kat tajuk entry aku ni..
kali ni aku nk share ckit satu bnda yg aku jumpa yg konon2nya leh mengeTEST sejauh mana ketagihan kita dgn dunia blogger ni...
msti korang yg lum penah try bnda ni rasa teruja nk try kan kan kan??
huhuhu..
masa aku jumpa bnda ni time aku wat blogwalking aritu pon aku teruja sgt2 nk try..
nk tau apa result yg aku dapat???
hikhik..
jom skodeng!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


wow!!
80% tu babe!!
tggi yg amat kan..ahahahaha

sesungguhnya aku mmg ketagihan dlm dunia blogger ni...
adoyaiiii!!!

ok2..
aku tau korang dh x sabar nk test tahap ketagihan korang jugak kan...
ni dia link untuk korang test korang punya tahap ketagihan tu..

hihi...
sebelum aku tamatkan entry kali ni..
aku nk ucapkan selamat mencuba kat korang semua k..
huhuuhu..


p/s :
kalau dh dpt result tu nnti..
share2 la jugak kat aku ye..
berapa yg korang dpt...
hehe

8 comments:

Stilla said...

huhuhu yah nang addict lah ya mem..hihihi

peaNut said...

yalah tek mem...kejut mek...ahahah

nabilah_2908 said...

hehe...test ni rupanya...67% addicted to blogging..mcm tk caye jer...patutnya kena dpt lbh.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CICAK I HEA*T YOU

peaNut said...

hehehe...67% tu pon dh lebih dr setengah..mmg kategori addicted jugak..hikhik

Wan Gerrard said...

err hi^^
Gerrard dapat 72%.hahaha
addicted gak

peaNut said...

wah...67%..lebih dr setengah dh tu...addicted jugak..hihihihi

* mEsSy * said...

terjah skrunk gak.. ngee..

=P

peaNut said...

messy ~ wajib terjah tu babe!!!hihi