be my Followers

klik klik klik

Friday, June 25, 2010

padan muka aku!!~

salam u all!!~
ari ni,,entah knapa la...
aku rasa mood aku xtau dh pegi mana..
nk update blog aku ni pon aku rasa cam berat je..hurmm...

pagi tadi cam semangat nk wat entry baru...
tp,,bz ngn keja
terpaksa la dahulu kan keja kan..
keja lebih penting..

pastu aku kua ngn geng2 sekerja time lunch break tgh ari td..
sambil klua jln2 carik mkn tu,,aku pon message2 dgn my Love...
nk d jadikan cerita..
gaduh plak ngn my Love..
actually,,salah faham je..
semuanya gara2 hp aku lagging..

salah aku jugak x check dulu..
aku marah dia sbb aku tggu message dia masuk mmg lmbt bebenor...
aku kol n terus je membebel kat dia..
dia cakap dia dh anta msg kat aku..aku yg x balas msg dia...
aku marahhh~!!
aku terus hang off kol kami...

then,,aku check la balik sent item aku..
rupanya,,,aku x anta pon msg kat dia..
sbb hp aku dh simpan hampir 2000 msg kat lam inbox..jd hp aku ni jg lagging ckit..
sbb tu la aku xperasan yg msg yg aku dh type tu x d anta kat dia...
aduuussssss!!
aku yang bersalah!!~

aku try la mtk maaf..pujuk dia..
tp,,malangnya..dia marahhhh besar daaa...
mmg padan muka aku...

mlm tadi kami plan nk klua date mlm ni..
tp dek kesalahan bodoh aku tu..
terus je plan cancelled!!

hurmmm...
kepada korang2 readers yg aku syg..
jgn jd cam aku k..
lain kali check dulu btul2..
baru nk marah org..
tgk cam aku ni..
xpasal2 aku plak yg kena marah...
arghhh!!!


to my Love..
"sayang,,kamek mintak maaf k...jgn la marah gk....klak cepat tua lak..hikhik"



p/s :
rinduuuu eyh!!
nyesal tul la aku marah2 kat dia td..
kalau la masa leh d rewind..
hurmmmm

4 comments:

* mEsSy * said...

ha.. kn dh majuk.. ngeee.. g pujuk cepat..

peaNut said...

hehehhehe..dh ok dh dear..nasib baek la..hikhik

Stilla said...

huhuhu..yalah ktk mem..lain kali hati2 ya..=)

peaNut said...

mena ya mem..mok cek lok bena2 sebelom ngereco x tentu pasal..ahahaha