be my Followers

klik klik klik

Friday, June 4, 2010

MR.BLACK aku yang terbiar...

salam semua readers ku sayang..
entry ni khas nk bagi tau..
blog aku MR.BLACK yang agak terbiar tu aku dh bagi nafas baru..
hikhik

haaa..tu dia gmba MR.BLACK!!
aku dh kasi tuka dia punya layout..
bagi nampak lebih menarik...

korang melawat la ke sana nnti k..
sian MR.BLACK..xda org nk jengukkk..

kalau nk jenguk..leh click kat area mcm lam gmba kat bawah ni..

kat tepi sebelah kiri page aku ni...
tu mr.bean dh tunjuk kat korang..hahahahaha

kalau nk senang lagi pegi melawat MR.BLACK..

selamat buat lawatan!!


p/s :
nnti aku akan update story kat mr.black plak..
follow mr.black ok??
huhu

6 comments:

Kie-yu said...

nice sharing ;)
thanks!

peaNut said...

tq kie-yu

Cik Minie said...

cute2..;)

peaNut said...

hihi..mekasih cik minnie

nabilah_2908 said...

owh...cite pasal kereta dia eh...dh singgh dh.. :)

tertarik dgn patung lembu tu..cute jer...hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
THE SWIMMER

peaNut said...

trima kaseh cik nabilah..mmg cute lembu tu..sbb tu peanut beli...hihi