be my Followers

klik klik klik

Wednesday, June 16, 2010

he is back!!


salam semua..
huhuhu

siapa si cute kat atas ni??
kalau korang ingat..
aku penah wat entry pasal dia ni last month..

kalau x ingat..
and baca balik entry tu k..

hehe..
dh baca??

ye....betull!!!!
ni la anak buah kesayangan aku...
HAIZUL

sekarang dia dh balik kuching..
syoknyeerrrr..
aku dh leh main ngn dia everyday!!



hehe..
nk enteprem gak mak long dia ni kan..
tp,,jgn heran ngn tanda kat tepi hidung tu k...
nk cover jerawat..hihi

apapu..sayang sgt2 kat haizul!!
cute kan dia??hihi
terubat rindu aku kat dia dh!!

p/s :
bila agaknya nk ada anak sendiri ek??
hihi
gatal plak aku ni..
biar stabil dulu hidup..
baru pk kawen ok..

12 comments:

* mEsSy * said...

chumel tul dak kecik itew!!

=)

peaNut said...

hehehe..mmg comel..kalau badan dia gendut ckit lagi..lagi best nk cium2..hikhik

nabilah_2908 said...

dah besar nnti sure dia akan jd rebutn para gadis...handsome.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DI KALA INI

peaNut said...

mintak2 la jgn jadi playboy plak nnti..hikhik

Stilla said...

huhuhu kawen gik mem bok ada anak dik pun huhuhu..=)

peaNut said...

tggu ktk da baby lok mem..bok mek kawen..hikhik

~♥ iella ♥~ said...

cedapnya cucu dierr..nak ckit..

peaNut said...

hehehe...nnti peanut suruh haizul post kan kat iella k..

~♥ iella ♥~ said...

ok peanut..tp tak mau yg dah susu yg dah bau na...(basi)

peaNut said...

hehe..ok..sporting tul la iella ni..suka2~~

~♥ iella ♥~ said...

peanut : suka okey la...leh jadi kawan....

peaNut said...

orait2...no problemo!!hikhik