be my Followers

klik klik klik

Sunday, June 13, 2010

aku kurang masa!!

salam semua...
aduuuiiiiiiii!!!
dh hampir seminggu aku x update my blog...


aku just sempat nk jenguk2 dashboard je..
nk blogwalking pun lum ada masa nih...
tp xpa...
maybe aku akan kembali aktif next week..

so,,nnti kan entry aku yg terbaru nnti k...
teruskan blogwalking kat sini utk support aku..
tinggalkan je jejak korang kat sini..

aku janji..
nnti aku akan lawat balik blog korang!!!


p/s :
terlalu byk bnda nk buat..
entry ni pun aku curi masa ckit nk buat..
tggu aku update entry2 aku next week k.
huhu

7 comments:

dIng dOng said...

take ur time...hehe

* mEsSy * said...

take care yer..

=)

peaNut said...

tq ding dong n miss messy!!huhu..arini dh ok ckit..dh ada masa nk melayari alam maya kita ni..hikhikhik

Stilla said...

ola tedah nya lok...sik hal mem...ada masa lah ktk updated cita ktk cuti tok k..=)

peaNut said...

hehehehe...dh ok dh aritok mem..dh x bz gk dh..ya la sempat ato2 kmk pun layout tok...ihihi

bspotgurl said...

busynya die

peaNut said...

hehe..byk bnda kena buat aritu..