be my Followers

klik klik klik

Thursday, June 24, 2010

komen macam hampeh!!sakit hati aku!!~

salam semuaaa.....
bagaikan jatuh d timpa tangga je aku ni...
sakit tul hati aku hari ni...
dh la aku masih frust ngn iklan mr.nuff yg lum jugak melekat kat blog aku..
tiba2,,pagi2 lagi dh ada org buat hal menyakitkan hati aku!!!
betul2 sakit hati..

kalau korang d tmpt aku..
sure korang akan rasa jugak apa yg aku rasa...

cerita nya cmni...
pagi tadi..cam biasa la..
aku sign in la aku punya blog..nk tgk2 ada komen baru or follower baru dan mmg niat aku nk update blog aku pagi ni...


mula2 bukak..kat dashboard aku aku tengok ada 1comment utk d approve..
wahhh!!
aku pun semangat la nk bukak..nk tgk apa komen tu..

sekali aku bukak komen tu n baca...
aduuuHHHHH!!!
sakit betul hati aku..
rasa panas mcm kena bakar je...
korang baca la apa komen dia ni...
entah jantan or betina si pengomen ni


guna nama Z sahaja...
dh la x tinggalkan link..
sure glerrr org ni pengecut..
tau nk menjatuhkan semangat org je..
kalau betul berani..
tinggalkan la link kat situ..
boleh la aku jenguk blog dia balik..
nk tengok sejauh mana hebatnya blog dia smpai cakap blog org cmni!!!!
geram betul aku!!!

aku reply komen tu balik...
aku cakap cmni...


kepada encik or cik Z..
kalau ko baca entry khas tentang ko ni..
tolong la tunjukkan diri..
bagi tau sapa kau..
kalo x pun..
tinggalkan link ko kat cni...
aku nk tengok blog kau yg menarik sgt2 tu!!
menyampah aku!!!

kepada kawan2 yg lain..
kalau korang nk baca dgn jelas lagi komen yg dia tulis tu..

tolong la jgn buat org cmni..
kalau betul pun blog aku ni x menarik..x bagus...x best..
jgn la ckp cmtu..
boleh cakap baek2 kan..
berbudi bahasa la ckit...
tegur dgn cara positif..
insyaallah aku akan terima...
ni tegur cara cmni..
sakit hati tau!!!

kecik ati aku!!
hmmmm..
kepada korang2 yg lain tu..
penah x terima komen hampeh cmni kat blog korang??
kalau ada..apa korang buat??
share ckit kat aku!!
aku tunggu respon korang...


p/s :
aku betul2 nk tau sapa la si Z ni..
laki o pompuan agk2nya?
ish,,kompom x tenang hari aku hari ni..
cisss!!!~

37 comments:

nabilah_2908 said...

hidup lagi lalat2 pengacau ni...

enth la..dulu..lalat2 ni suka serang chatbox blogger...skrg ni..comnt lk..

dear...
biarkan jer la...if kita bising2 pun tkde guna...lagi dia suka..cz mmg dia nk kita marah2..

buat tak tau jer la...nanti bila dia dh penat...dia diam la tu..

sabar eh...xmo sedih2.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEROPOK LEKOR

Miss Izah Mohamed said...

JGN LYN ORG CMTU..
LG KITE LYN LG DIA SUKE..
IGNORE AJE

~♥ iella ♥~ said...

first, mmg nak tengok blog dia balik...klu komen camtue teringin gak la nak tgk 'kehebatan' blog dia.. takut ckp tak serupa bikin ja...

tingglkan link utk semua tgk blog Z!!!

Erina Asmawani said...

isshhhh! tak bersopan nye komen si Z ni. Huu.Kalo ena dapat pun sure bengang sikit tapi sabar k peanut, jangan layan komen x berfadah n tak membina langsung ni.Chill ok ;)

Stilla said...

erm adat berblog mem..ada jak lalat...just ignore ok...boh dilalek bah...biarkan aja k..

simawarhitam said...

haha... kesian ko.

ala, biasalah tu. dia jeles tgkk blog ko lawa sgt agaknye.

aku baru jumpa cecara nak boh iklan nuffnang dalam blog. masukle kat my bloh.

http://blekros.blogsot.com

semoga komen ni menceriakan ko.

Ikemal said...

haha. mungkin dia rsa dia dah bgus. ish2. sbar je la..

A-Y-I-E said...

lain kali.. jgn guna anonymous...

cik panadol said...

org yang tak tinggalkan link same je mcm si Anonymous yang tak berani nak tunjuk sapa diorg...patotnye kalo tak suke sgt pon nngn blog tu jgn la bagi komen sampai membunuh blog tu...sy rasa tu keje budak2 tak betol kot....

harap miss bean sabar n teruskan berblogging ok =)

MR. MIND said...

tak patut betul, at least bg komen membina...slow2 blaja dlm dunia blogging ni....

* mEsSy * said...

sabo peanut sabo.. tuh c anon la tuh.. bia jer diorng2 tuh.. aii de kawn, blogger gak.. slalu sgt dpt komen2 y busyuk cm tuh.. tayah endh pown.. wat dunno ja.. kang senyap gak..

peaNut said...

nabilah ~ geram tau nabilah..xleh nk diam..rosak terus mood peanut ari ni..

peaNut said...

miss izah ~ peanut tgh try nk lupakan n ignore je bnda tu..bongok tul la si Z tu...tp,,agak ssh la peanut nk ignore...arghhh~

peaNut said...

iella ~ betul tu iella...eyh si Z!!sila tinggalkan link ko..kami nk tgk blog ko!!

peaNut said...

erina ~ yala..mmg x sopan..xda budi bahasa...geraammmmmm

peaNut said...

stilla ~ geramm mek mem...rusak trus mood kmk olehnya!!dhla mek geram nuff mek x kua2 gk..ishh!!

peaNut said...

simawarhitam ~ nnti peanut g blog mawar k..huhuhu...

peaNut said...

ayie ~ nnti peanut nk edit peanut punya setting..tq ayie atas komen tu

peaNut said...

cik panadol ~ tq sbb masih kasi sokongan kat peanut...jahat org tu kan..hurmmm..

peaNut said...

ikemal ~ dia tu rasa bagus..tp pengecut..x tinggalkan link pon..

peaNut said...

mr.mind ~ betul tu mr.mind..kalau x pun kasi komen positif..tegur la cara baek..berbudi bahasa ckit..kan?

peaNut said...

messy ~ tu la...peanut cuba calm down.xnak pk lagi pasal ni..

Boyachilles said...

nasib ada buat approval dulu...takper peanut, take it positive...mgkin dah sampai masanya awak ubah gaya & template blog awak...saya pun pernah kena lg teruk dari ni....sabar ye

HairiAks said...

Peanut..
Sabar2.. biasalah tu... susah kita nak puaskan khndak org kan.. kpd Z tu.. klu x boring.. x payah lah bace... Yg pasti, prince sentiasa sokong blog peanut..
Chayok2...

peaNut said...

boyachilles ~ peanut approve ka ja..biarla org baca..jahat mulut dia tu..peanut baru je berblogging kurang dr 2bulan..pon dh ada org sakit hati,,hurmm.....

peaNut said...

hairi ~ tq dear coz still support peanut..

- zuriey - said...

memang kurang asam si Z tu. agak2lah.. orang pun ada hati dan perasaan. mcam bgus sgt

peaNut said...

zuriey ~ btul tu..mcm la dia tu bgs sgt..kalo betul bagus xyah la wat mcm pengecut..x tinggalkan link..

Alessandro said...

Memang saya pernah juga dapat komen macam ni, tinggal pesan di chat box pun pernah..tapi saya balas dengan senyuman dan berterima kasih padanya..he..he...dia datang minta maaf dengan saya..tapi memang dia tak tinggal link..mungkin orang yang sama dengan nama-nama yang lain kot..^__^

Alessandro said...

Memang kita rasa marah dengan perbuatan mereka-mereka yang tak bermoral ni, sebab kita dah buat yang terbaik senang-senang je kena macam ni kan?

Saya pun marah dan panas juga.. yalah kan,sebab komen dan kata-kata dia lagi kesat dari yang ini, melampau-lampau, kalau u baca pun sure tak percaya, dan tertanya-tanya makhluk yang tulis ni mental ke apa? Tapi saya balas dengan kata-kata baik..nak tengok reaksi dia..

Nasihat saya, biarkan je orang2 macam ni..lebih baik kita terus berblogging dengan penuh kegembiraan..cewah..^__^

peaNut said...

alesandro ~ tq ya atas nasihat tu..pas ni..kalau ada lagi yg buat komen cmni kat peanut..peanut akan ignore je..

WaWa said...

Ah, dulik nak urang gia.. Nya saja jak nyuroh kitak manas.. Makin dilayan makin jadi nya lak..

Kiut blog kitak deng. ;)

* mEsSy * said...

yunk ignore je tao..

chill!! ^^

peaNut said...

wawa ~ ya la..pastok mun ada org komen cmtok gk..kmk xkan layan gk..tq pdh blog mek kiut..kembang dh idong mek tok..hikhik

peaNut said...

messy ~ yes i will dear...chill!!~

Redbloodsnow said...

huhh!!! memalukan org yg nama start dr Z jak lalat ya. fiena, tok lah di namakan manusiyal lalat. dats y blog mek mek x engkah shoutbox..coz utk ngelak sakit ati dr komen² pedas cdak lalat tok

mun x suka bc...blah lah nk ow. pa juak gik maok bertenggek indah. ktk iboh layan yang. buat dunno jak.

mek eh..nang ari² kena komen mcm tok. dats y mek disable anonymous komen. better tak disable kan juak. sbr jak babe ah

peaNut said...

zie ~ dh mek disable anonymous ya..xmok mek ada pengecut komen apa2 gk ngn blog kmk...jaik mulut org ya..bencik mek ngn nya