be my Followers

klik klik klik

Wednesday, June 2, 2010

nota cinta!!

salam semua..
nk tanya ckit ni..
korang dh tgk x vdeo coffemate yg slalu diiklankan kat nuff nang tu??
hikhik
mlm semalam..
time aku tgh syok2 blogwalking..
aku tertidaksengaja la menonton vdeo tu...
eyh..syok jugak la..
aku baru je tgk yg episod 1...
nnti nk tgk yg episod seterusnya plak...
x sabar nk tau sambungan cerita "nota cinta" tu...


korang pun tgk la nnti..
sure best punya...

kebetulan gak kat YOUTHSAYS tengah offer campaign coffemate ni jugak..
pun pasal vdeo yg aku cakapkan tadi..


so,,kalau korang nk tgk vdeo ni...
leh la klik kat iklan nuff nang..itupun kalau iklan coffeemate tu yg klua..

kalau x sabar nk tggu iklan tu klua..
dh alang2 korang klik kat sana..
jgn lupa klik button support this campaign kat sebelah kanan atas page tu nnti k...

kalau x boleh bukak or view video tu kat sana...

cuba try test klik sini pulak!!

selamat menonton!!


p/s :
keja 2 in 1..
sambil menonton vdeo nota cinta tu..
sambil korang bantu aku increase my youthsays account..
terima kasih!!

2 comments:

bspotgurl said...

best best :)

peaNut said...

best kan...nnti nk tengok sambungan dia plak...