be my Followers

klik klik klik

Tuesday, June 1, 2010

soalan maut utk aku!!

salam semua..
apa plak cerita aku kali ni kan??huhu
yg pastinya mmg ada kaitan dgn gmba ni...
formspring.me
entry aku kali ni nk tunjuk ckit soalan maut yg aku dapat dari entah sesiapa yg telah meninggalkan soalan kat formspring.me aku..
hikhik

geli hati pun ada gak aku baca soalan tu...
mmg soalan yg aku x sangka..

nk tau apa soalan nya??
hikhik..
alamak x nmpk..kecik sgt la...
jap2!!
haa..tgk bawah ni..
yang ni leh baca kan??
kalau x nmpk gak..ni aku tulis semula...

org tu tanya aku..
sampai bila nak cubby?x teringin ke nak slim.jawab k

aduss!!
mcm kena tolak je kepala aku baca soalan ni..

then aku jawab la..
alaa...soalan bonus tu...of course la nk slim..nk sgt2..tp..ssh nk turunkan weight la..

hikhik..
jwpn cover malu tu weii..haha
smpai sekarang aku x leh nk lupa soalan nih...
mcm menyindir aku pun ada..
tau la aku ni gendut!!haha
of course la aku ada simpan cita2 nk slim...aduuiii

haaa..lepas ni..
kalau sesiapa nk tanya soalan2 maut lagi dan yg sama waktu dgn nya..
leh klik je kat box yg mcm dlm gmba ni..
box ni aku letak kat sebelah kanan atas page aku ni..
korang enter la apa2 pun soalan kat sana..
aku akan jwb punya!!

kalau korang nk create account formspring.me korang sendiri pun boleh..
juz klik kat sini k!!


p/s :
sekali sekala dpt soalan maut cmni best jugak..
leh tingkatkan semangat nk kuruskan badan ni..
huhu..
agak2 sapa la yg bagi soalan tu ek??
hurmmm...

6 comments:

sarah shafie said...

chubby ttap comel lah..

peaNut said...

huhu..harap cmtu la sarah..hikhik

Erina Asmawani said...

chubby tapi sehat takpe ;)
soklan cepucemas tu yunk..

peaNut said...

haha..ya la kan..yg penting sihat n bahagia...tp yg paling penting nya..kmk dh tauk sapa yg berik soalan ya...huhuhuhu..x rugi kmk polah entry pasal tok...

bspotgurl said...

peanut - apenye soalan ah ni? takpe babe, chubby ke ape ke asalkan happy. tu yang penting kan :)

peaNut said...

itula pasal...geram pun ada gak baca soalan tu..tp,,nk jd sporting kan...jwb je la..huhu...
tq bspotgurl sbb sudi singgah sini...