be my Followers

klik klik klik

Wednesday, June 2, 2010

yeay2!!ada org nak bagi hadiah!!

salam semua!!
huhu..aku tgh excited gler nih!!

ahaha..
masa aku masuk je blog aku pagi tadi...hikhik
guess what???
nampak x???
ada org nk kasi aku hadiah babe!!!
seronoknyerrrr..

alkisahnya mcm ni...
malam tadi aku cam biasa la..
blogwalking di malam hari..

aku singgah la kat blog BSPOTGURL..
alang2 dh singgah..
aku pun decide la nk follow blog dia...
blog dia pada pandangan aku agak menarik..
sbb tu aku follow...

nk d jadikan cerita pulak...
bertuahnya aku sbb dpt jadi follower yg ke 200..
fuhh!!what a lucky number kan??huhu


so,,pagi tadi aku g la melawat blog BSPORTGURL ni lagi..
nk tau x????
bertambah2 lagi syok & berbunga2 hati aku!!
ada pulak entry khas untuk follower yg ke 200..
adusss..hepinya aku!!
kalau korang nk baca entry ni klik kat bawah ni..

terasa diriku d hargai la...
hikhik...

ni aku nk bagi tau satu hal lagi!!
BSPORTGURL ni cakap..
dia nk bagi hadiah untuk follower ke 300 dia nnti..
siapalah yg bertuah tu nnti kan??
korang dh follow dia ke belum..
mana tau korang yg bertuah tu..

kalau nk melawat ke blog dia ni..
korang leh klik je kat sini -->> BSPORTGURL

selamat berblogging!!


p/s :
bila la agaknya follower aku nk mencecah angka 200..??
angka 50 pun lum sampai lagi..
uwaaaa!!!

8 comments:

nabilah_2908 said...

wah..tahniah...murah rezeki... :)

peaNut said...

huhu..alhamdullillah..syok glerr!!huhu

akuvision said...

hehehe tahniah buat peanut, dapat hadiah apa agak - agaknya?

peaNut said...

x kisah la dpt hadiah apa..yg penting bsportgurl tu kasi ikhlas..hikhik...
nnti peanut buat entry pasal hadiah tu kalo hadiah dh smpai kat peanut k..

* mEsSy * said...

beruntungnya!! taniah2.. nak jadik y ke 2000 gakss.. opsss.. lalalala~~

^^,

peaNut said...

huhu..tenkiu2!!

bspotgurl said...

ohh, ada entry khas buat bspotgurl.. that is soo lovely, babe! thanks yea. I shall post by end this saturday.. tunggu tau, hadiahnyaa..:)

peaNut said...

huhu...absolutely khas untuk awak wahai bsportgurl..huhu..
saya tggu k!!