be my Followers

klik klik klik

Tuesday, July 13, 2010

alamak!xperasan la..rupanya dh yg ke seratus!!~

salam dan selamat mlm all...
korang semua nk tau x??
mlm ni masa aku baru je sign in kat blogger nih..
aku terperasan sesuatu yg menghairahkan..
ehehehe

lebih2 je bunyi nya kan..
hikhik
apa bnda tu agaknya ye??

jeng jeng jeng....
:
:
:


rupa-rupanya,,, ini adalah entry yg ke seratus kat blog aku nih...
ehehehehe
wahhhh,,,aku betul2 rasa seronok..
mcm tipu je..
rasa seolah2 baru je semalam aku belajar how to be a blogger from my dear fren stiLLa



alhamdullillah..
kehadiran aku dlm dunia blogger ni semakin diterima..
aku harap sokongan dr korang akan berterusan smpai bila2..
tanpa readers n followers..maka,,xkan bertahan la blog itu..
jadi,,aku amat la menghargai semua readers n followers aku..
terima kasih yg teramat aku ucapkan...

teruskan menyokong aku k..
dan aku pun insyaallah akan support u all semua...
hhuuhu

selamat berblogging!!~




p/s :
i'm very2 happy sekarang...
hope keadaan mcm ni akan berterusan la ye..
aminnnnnn...

18 comments:

yummy nuts said...

bgs la. smoge troskan niat berblog ni. hehe :)

WaWa said...

Oh.. Blaja ngan kak tilla duhal.. Bagusnya dah sampe blogpost 100! Tahniah! Majulah Blogging untuk negara! ;p

peaNut said...

yummy nuts ~ insyaallah..do support me k!!~

peaNut said...

WaWa ~ aok..hehe..nya sama keja ngn kmk bh..huhu

ardinihumaira said...

congrats dear!


hehe.. best, kan? rasa teruja sakan...

HairiAks said...

tahniah.. dah ramai follower.. he3..

sebelas said...

saya baru ade 1 entry...huwaaaaaaaa


:D






http://nomborsebelas.blogspot.com/

Aleeya said...

teruskan berblog..mula2 tu bes tapi ade masanye sampai tahap tu cam penat jewww hehehhe

AngahSayang2314 said...

wah..apa2 pun angah ucapkan selamat berblogging ye......

peaNut said...

ardini ~ tq ye..hehe...mmg rasa sgt2 teruja...huhuhu

peaNut said...

hairiAks ~ tq prince..huhu...kalau xda follower..mmg x syok la nk berblogging..sbb xda readers plak nk baca apa yg kita tulis..kan??huhu

peaNut said...

sebelas ~ xpe tu...ckit2 lama2 jd bukit la nnti...hehe

* mEsSy * said...

bestnya.. kejap je kn dh cukup 100..

=)

peaNut said...

kak aleeya ~ biasa la tu kak..leh kata lumrah berblogging la tu kan..huhu..ada pasang surutnya..

peaNut said...

angah ~ tq...do support me always k..

peaNut said...

messy ~ yup..tul tu yunk..seronok sgt..hihi

Stilla said...

bgs2 ktk ddah seratus..kmk lom sampe gik even kmk dolok jadi blogger dari ktk..hehhehe lucu owh..=)

peaNut said...

stilla ~ ya la mem..xsangka jwk kmk..hihi