be my Followers

klik klik klik

Friday, July 16, 2010

mereka seperti kanak2 riang!!alahaiiiii....

salam korang semua readers yg ku sayang!!
huhuhu...
siapa yg mcm kanak2 riang yg aku maksudkan ni ye????
korang rasa2 siapa eyh?????

ahahahaha...
aku rasa ada antara korang msti kenal la ngn dia org ni...
agak glamor la jugak lam dunia blogger ni...
huhuhu

x dpt nk teka????
hikhik
jom tengok gmba ni...
baru korang tau siapa yg aku maksudkan...

:
:
:
:


ni laaaa....
dua org aweks ni...
dh besar panjang tp masih gemarkan makanan ringan yg budak2 suka makan ni..
adoiiiii...
ni gmba masa kami lepas lunch last week..
walaupun baru je lepas mkn...
nk jugak rembat makanan2 ringan ni..
wat bekal balik ofis masing2...
huhu
mmg mcm budak2 kan...

aku plak apa lagi...
join gak la sekali ngn dia org berdua ni..
tp aku juz rembat LollipoP jerrrr..
ehehehe
x la mcm kanak2 riang sgt kan..
hikhik



huhuhuhu..
mmg sedapp tau LollipoP nih..
msti korang jeles kan..

pasni pegila beli sendiri ye..
huhu
then,,kita sama2 akan rasa kembali ke zaman kanak2 sekejap..
msti syokkk!!



p/s :
wat entry cmni..
terasa plak dh makin tua...
walaupun umur baru je 22..
hikhik
tua gak la tu kan...
perasan muda plak....
ahahaha

8 comments:

HairiAks said...

hahaha.. kalau nk tau prince pon suka mkn benda2 tu.. dlm blik ni.. pnuh ngan mkanan.. he3..

ardinihumaira said...

memang syiiiokkk!

* mEsSy * said...

chupchup!! my favy..

=)

peaNut said...

hairiAks ~ huhu..ooooo,,rupanya prince pon cmtu gak eyh...mmg leh masuk kategori kanak2 riang gak la prince ni kan..huhu

peaNut said...

ardini ~ syok habissss..hihi

peaNut said...

messy ~ my favourite gak tu tau..hehe...sodapppp!!

Stilla said...

hhheh..lamak sik makan makanan kita gik kecik marek owh...sekali-sekala makan best juak mek..teringat zaman kita dolok2 koh..

peaNut said...

stilla ~ ya la tek mem..skali skala jd kanak2 riang tok nang best jwk bh..hikhik