be my Followers

klik klik klik

Tuesday, July 20, 2010

yg mana satu lebih sedapppp???


salam u all....
ssslllllrrrppppppppppp...
umph..

amacam korang??
telan air liur x tengok gmba tu??
hihihih

tu gmba yg aku ambik masa klua date ngn mY Love last week...
kami berdua lepak2 smbil minum air tu..
air yg sama tapi berbeza...
hihiihi..

cuba teka yg mana air aku???
haaaaaaa..
ok,,aku bagi tau la..
aku punya yg kat sebelah kiri tu...
A&W Sarsaparilla..

hehe..
actually,,dua2 pon air rut bir..
tp,,lain2 rasa...
bagi aku yg Sarsaparilla tu lagi sedapp.
my Love plak suka yg satu lagi tu..
yg Frost Klasik tu...


korang penah rasa dua2 jenis rut bir ni??
korang suka yg mana eyh???
sama cam aku or sama ngn mY Love??
huhu

jom share2 ckit..
hehe



p/s :
mcm nk minum lagi la A&W Sarsaparilla ni..
nk yg sejuk2 punya..
msti layannnnnnnn!!~

8 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

kenak root beer rah penang rupanya lain oo?

Syazwan VL said...

hak hak hak....yg pasti A&W punya lg sedap dr Frost punya.....nak lg sedap letak eskem vanilla 2 scoop...perghh...jadi la float yg x ingat lupe....hua hua hua...

peaNut said...

purple lady ~ ya ka??cmne upa??kmk xda tgk bh...

peaNut said...

syazwan ~ betul betul betul..mmg sedaPPP gilos tu...huhuhu

Stilla said...

erm a & w ya nyaman mem..hehheh mek prefer a & w ya lah..=)

~♥ iella ♥~ said...

penah minum...tp dah lupa cmna rasanya...hehe...

peaNut said...

stilla ~ lak kmk belanja ktk setin mem ah..mun ada nemu time kta kua lunch slalu ya...huhuh...setin cukup la k..hikhik

peaNut said...

iella ~ sedapppp tau iella..huhu..nnti crk n try mnum lagi eyh...