be my Followers

klik klik klik

Wednesday, July 14, 2010

dia korek hidung la pulak!!

salam & selamat mlm plak korang semua ye...
ingat x entry aku mggu lepas??
alaaaaa,,,,yg aku tayang vdeo my nephew tu la...
kalau x ingat  sila klik kat sini ye!!

hehe..
kali ni plak aku nk share ngn korang..
vdeo dia korek hidung dia plak...
aduiiiii!!
mmg mcm2 budak kecik ni...
korang tengok la sendiri apa dia buat ni...

so,,enjoy the vdeo k!!~


video



p/s :
x malu kan budak ni...
nasib baek budak lagi..
kalau x..mmg xda pompuan yg nak kat dia kot..
ahahahahah

8 comments:

ardinihumaira said...

hehe... cutenya!

HairiAks said...

Haha.. Peanut.. Prince rasa dlm idung bdak tu ada emas kot.. tp x dpt kluar..dia mlekat.. he3...

bspotgurl said...

erkkkk
korek idung? hihik

peaNut said...

ardini ~ hehe..mmg kiut..tp,,kurus sgt la budak ni..hikhik

peaNut said...

prince ~ ye la tu..ada lombong emas kat dlm tu..ahahaha

peaNut said...

bspotgurl ~ biasala babe..budak kecik mmg mcm2..huhu

* mEsSy * said...

kahkahkah.. ap la nak jadik.. kecik2 dh korek taik idung..

=P

peaNut said...

messy ~ hihi..budak2 zaman sekarang..mmg mcm2 je kan..huhu