be my Followers

klik klik klik

Friday, July 9, 2010

kiut x pinky bear aku ni??huhu..

salam all..
hehe..


haaaaaa!!!
cute x si pinky ni???
hehe

sebenarnya dh lama aku beli key chain ni..
tp,,aku termisplace plak
mlm td..tba2 aku terjumpa balik ngn si pinky aku ni masa aku kemas bilik..
gembira tul aku...hehe

aku jd kan si pinky ni sebagai penjaga beg tempat aku simpan segala barang berkaitan laptop aku...
hehe
kiut sgt..
aku sgt2 suka...
nasib baek aku jmpa balik ngn dia mlm td..





haaaa....
amacam???
peminat2 kaler pink...
jeles x korang tengok si pinky aku nih??
hehe

pesanan dr aku...
sila jgn jeles ok..
nnti korang beli la sendiri..
huahuahua


p/s :
tamat sudah sesi menggedik d petang jumaat..
hehe
jgn marah ye korang..
dan
tolong jgn meluat kat aku ye!!

10 comments:

cik panadol said...

nasib baik la kaler pink...kalo kaler merah, mmg dah jeles giler la....

AngahSayang2314 said...

wah best lak tengok key katun tue hehehe cute miut

nabilah_2908 said...

ingtkan kalau yg tgk ni jeles...tuan blog nk bg satu...kena beli sndiri rupanya..hehehe... :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
SYUKUR

ardinihumaira said...

comeynya... ;) nampak celcom broadband di situ. hehe

* mEsSy * said...

nak jugak y cm gtue2..

=)

peaNut said...

cik panadol ~ hehe..peanut suka pink..sbb tu pilih pink..nnti kalau peanut beli something new yg kaler merah..nk tayang gak kat sini..biar cik panadol jeles..hikhik

peaNut said...

angahsayang ~ very the kiut kan..huhuuhu

peaNut said...

nabilah ~ hehe..xmampu la peanut nk belikan utk setiap yg membaca ni..huhu..lain kali la ye..hehehe

peaNut said...

ardini ~ ye..ehehehe..mmg nk bagi nmpk pon..nk show yg peanut ni pengguna tegar celcom..uhuhuhu

peaNut said...

messy ~ nk jugakkk????nnti g shopping n beli sendiri ye..ehehehhe..jgn marah tau..gurau je!!~