be my Followers

klik klik klik

Wednesday, July 28, 2010

alhamdullillah,,,kami dh kembali serasi!!

salam pagi rabu u all..
hehe
seronok pagi ni..
blog aku bermula dgn entry gumbira hari ni...
2 3 hari lepas asyik cter sedihh je kan..
huhu

actually,,entry kali ni berkaitan dgn entry yg penah aku buat sebelum ni...
entry ttng perasaan terumbang ambing yg aku buat kalau x silap last week....
kalau korang nk baca balik entry tu..
klik je kat link tu ye...



ok,,sambung cerita..
hehe
sekarang kami dh ok...
dh mula dpt keserasian tu balik...
alhamdullillah..
harap akan berkekalan la mcm ni...
i love him so muchh!!!

doakan kami sentiasa bahagia cmni ye....
hehe..
nk menggedik japss..
semalam genap dh 14bulan kami bersama...
walaupun masa kami bersama belum la selama mana..
tp,,aku dh sayang dia sepenuh hati...
berharap sgt2 dia pun cmtu jugak..
hehe



p/s :
jgn menyampah ngn entry ni ye...
hehehe...
aku buat entry ni dgn perasaan berbunga2 tau...
jd,,korang gembira la bersama aku ye..
jgn plak korang anggap aku ni annoying plak k..
hikhik

26 comments:

makbed said...

haha... tumpang gembira jugak lak.

Miss Izah Mohamed said...

HAPPY ALWAYS TOGETHER DEAR :)

ardinihumaira said...

semoga bahagia tau! ;D

AngahSayang2314 said...

tak menyampah cuma meluat jer hehehe... biasa la mesti ada salah paham itu namanya cinta kan??

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe bagus2 mem..i'm happy for u too..

~♥ iella ♥~ said...

Selamat berbahgia. Tumpang gumbira bila Peanut bahagia.. (^_^)

FaDLi said...

ok....semoga kekal ke anak cucu...voley?

Amni said...

kenak ka da sik serasi indah? Majuk la ya...haha..

nabilah_2908 said...

bagus la dh happy balik... :)

sy doakan moga hubungn kalin berkekalan hingga ke akhirnya.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

Salmia said...

semoga berbahagia ye :)

HairiAks said...

Tahniah... semoga bahagia...
harap2 kekal sampai akhir hayat ok.. :-)

* mEsSy * said...

messy sentiasa doakan peanut!! amin~! biar la c annoyink y tasoka.. tapy ailyke..

=)

fndrocka said...

selagi belum sah kahwin..tak elok kut sayang sepnuh hati.hoho

peaNut said...

makbed ~ mekaseh sbb kongsi gembira ngn peanut

peaNut said...

miss izah ~ harap begitu la..tq

peaNut said...

ardini ~ tq dini

peaNut said...

angah ~ alaaa angah..jgn la terlalu berterus terang cmtu..hehe..meluat ckit je kan kan kan..hihi

peaNut said...

stilla ~ hehehe..tq mem

peaNut said...

iella ~ tq iella..peanut doakan iella n husband pun bahagia slalu gak...

peaNut said...

fadli ~ hehe..tq fadli

peaNut said...

amni ~ besa la..kes2 merajuk kelayi manjak tok nang xpat d elak..hihi

peaNut said...

nabilah ~ aminnn..terima kasih coz mendoakan cmtu...

peaNut said...

salmia ~ tq salmia

peaNut said...

hairi ~ tq prince...ikhlas x doa tu??hehe

peaNut said...

messy ~ tu la yg i like kat u yunk..hehe..sentiasa support i..herhe

peaNut said...

fndrocka ~ hurmmm...ye ke...hehe..tp xpa la kan..dh rasa cmtu..nk wat cmana..huhu