be my Followers

klik klik klik

Tuesday, July 20, 2010

sesungguhnya,,penantian adalah satu penyeksaan..hurmm

salam pagi u all..
cewaahhhh..
cam serius je bunyi tajuk entry aku kali ni kan..
hihi

bkn apa...
aritu..kami (aku,my Love n my sis) nk klua lunch sama...
aku ngn adik aku pegi la kat umah my love..
nk jemput dia la...

sampai je kat depan rumah dia..
aku kol dia..
hurmmm..
dia jwb..tggu kejap...
so,,aku jwb ok..

sekejap dia...mak oiiii...
lebih drpd 5minit...
mengalahkan pompuan...
gerammmm aku!!

so,,aku ngn adik aku apa lagi..
utk hilangkan ckit boring n rasa sakit hati menunggu..
kami pose la..
hikhik


aku ngn adik aku dh siap pose pelbagai sambil tggu dia keluar dr rumah...
lum jugak dia nmpk kan batang hidung nya...
ish ish ish

aku dh nk hangin satu bdn dh time tu..
nasib baik dia muncul jugak akhirnya...
dgn senyum kambing nya tu..
terus aku x jd nk marah....

pastu kami direct g lunch..
kami nk lunch kat THE FOOD GALLERY@TUN JUGAH FOOD COURT..
hehe
selalu jugak aku lunch kat sini akhir2 ni..

sempat lagi aku suruh adik aku pose kat situ..
hehe..
nk tunjuk la kan yg kami makan kat sini...

pastu apa lagi..
makan time laaaa....
hihi


x byk gmba yg kami ambik..
gmba aku ngn my love pon ada gegaran..
hehe
biasala kan...
budak kecik ambik gmba,,cmtu la jd nya...

pastu kami balik la...
aku WARNING my love betul2 kali ni..
kalau dia lmbt lagi lain kali...
aku tinggalkan je dia...
haha..
biar padan muka...

penantian tu satu penyeksaan tau x...
aku xsuka menunggu!
hurmm
aku rasa korang pun msti rasa cmtu kan...
pasti sgt2 yg korang akan setuju ngn aku...
huhu



p/s :
aku mmg xsuka menunggu..
tp,,kdg2 tu..
aku pun selalu buat org tggu aku...
wakakakakaka
mtk maaf yee......

14 comments:

AngahSayang2314 said...

peanut punya an3 dah sama ngan sinar fm pagi nie

ardinihumaira said...

seronoknya... ^__^

nabilah_2908 said...

hehehe..terbalik lak..biasanya perempuan yg lambt ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

Amni said...

Betul! Penantian itu satu penyeksaan... Erm.. =(

Aleeya said...

Peanut...kiyut aksi peanut ngan adik turrr ;p

mam mam ngan bf eyh, emsemnya bf diaaaa hehehe

Stilla said...

mena ya mem..kmk sama juak sik suka nggu...heheheh...cute gbr ktk 2 wani...suka mek ngr koh..

peaNut said...

angah ~ betul eyh???peanut x dgr sinarr..so,,xtau..hehe..kebetulan plak sama..hehe

peaNut said...

ardini ~ seronok jugak..tp geram sbb kena tggu lama kat luar rumah..hurmmm

peaNut said...

nabilah ~ itu la pasal...dunia dh terbalik..hiihi

peaNut said...

amni ~ hehe..smua org rasa cmya oww..huhuhuhu

peaNut said...

kak yaya ~ cute eyh???mana ada..tu pose lepas geram je tu..hikhik

peaNut said...

stilla ~ nang seksa menunggu mem ow..huhu..

ekoi said...

sy ag lama tnggu...
dkat sbulan lbih...
dye 2 kt perlis tp lahir kt ampang...
umh dye pown kt ampang...
dye kate nk blek tp xblek2 ag...
dye kate ade mslh ngn bekas tunang dye...
so smpi sy pown dye pyah nk lyan...
bile bkk fb tngk dye gnepnggilan b bb ngn owg len...
bile tnye je dye ckp 2 abg angkt dye..
plan nk sket kn aty ex tunang dye..
tp kdg2 2 sy ase cm dowang bkan2 men2...
tnsion sngt skang ni...

peaNut said...

ekoi ~ ermm..nape smpai jd cmtu eyh??blh gak awak sabar..kalau peanut mmg x leh sabar la...hurmmm..apa2pun..bykkan bersabar k...