be my Followers

klik klik klik

Thursday, July 1, 2010

lucky number 8!!

salam semua...
to all my readers..
kepada sesiapa yg ada baca pre-entry lucky number 8 yg aku posted kan semalam
haaa...
ni la entry yg sebenar...
huhu


meh sini aku ceritakan kat korang..

mcm ni ceritanya..
awal mggu ni dh aku plan bnda ni...

memandangkan nombor 8 adalah nombor favourite aku...
jd,,aku decide nk kasi hadiah misteri untuk follower blog aku yg ke 88!!
hehe...



jadi,,aku dh dpt siapa follower yg bertuah itu..
huhuhu...

orangnya ialah pemilik blog Hanya Tuhan Yang Tahu
tahniah ye babe!!
cantek je blog dia ni tau..pinky!!


insyaallah nnti aku akan hantarkan hadiah misteri kepada tuan punya blog tersebut
dewifzl nama dia..

to dewifzl..
tggu je hadiah misteri dr aku k!!
tahniah sekali lagi!!
huhu


p/s :
hehe..
1st time aku nk kasi hadiah kat blogger ni..
beruntung tul la dia ni..
nasib badannnnn...

7 comments:

* mEsSy * said...

whoaa.. xde rezeki lorh..

=(

Yana@Nana said...

dewifzl@yahoo.com yana punya email k..

Yana@Nana said...

hoooyey..gelamour mak kat n3 ni sonok yer.. tq yer Peanut..
yana dah agak msti berkenaan gan angka 88.. tuah follow kedua2 blog yana .SONOK YER DAPAT HADIAH..

YANA tunggu..

peaNut said...

messy ~ xpa..lain kali peanut nk buat contest plak..nnti messy join k..mana tau leh menang..huhu

peaNut said...

yana ~ nnti peanut email kat yana k..check ur email..

Redbloodsnow said...

hehehe..congrats to her :)

peaNut said...

zie ~ huhu..bertuah nya ya ow..