be my Followers

klik klik klik

Monday, July 5, 2010

wow!!!ini satu berita yg menggembirakan..huhu

salam petang semua...
aku tgh gembira ni u all...
hehe

nk tau nape???
huhu..
jom..aku sok sek sok sek kat korang...


setelah genap sebulan 4minggu aku berblogging...
akhirnya...
pada hari ni,,,5 julai 2010...
cewahhhh...macam formal je bunyi nya kan..
hikhik

sebenarnya,,,aku nk cakap..
aku gembra sgt2 sbb blog aku ni dh mempunyai 100 FOLLOWERS!!!!



seronok sgt..
rasa di hargai je bila ramai yg follow blog ni..
alhamdullillah....

thanks & tahniah yg teramat aku ucapkan kepada follower aku yg ke 100..
dia adalah miss attoae
tp,,maaf la..
sbb miss attoae agak kurang bertuah..
sbb aku xda plan nk hadiahkan apa2 utk follower ke 100
aku dh kasi kat follower yg ke 88 aritu....
klik kat sini untuk review balik entry tentang follower ke 88 blog aku..

hope korang semua akan terus n tetap sokong blog aku yg x seberapa ni k...
huhu...
terima kasih fren!!


p/s :
mmg gembira sgt2 ni..
walaupun bz ngn kerja..
sempat lagi aku update blog aku ni..
gara2 terlalu hepi sbb ada follower ke 100..
huhuhu

16 comments:

nabilah_2908 said...

tahniah....keep it up... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY WAFFLE

peaNut said...

nabilah ~ tengkiu dear..hhuhu

~♥ iella ♥~ said...

tahniah2..sebulan dah dapat 100 pengikut. Sy dah berbulan2 baru 20+ pengikut...adusss,syahdunya....

p/s : cmna peanut masukkan gambar2 dari blog peanut??? cm yg pengikut nie..??siap leh wat anak panah lagi... ajar jap...

Redbloodsnow said...

congrats yangg!! haa rasa di hargai jak nk ow bila ramai readers bc blog kta :) yg lom gik termasok dgn silent readers yg menunjukkan dirik nak ow :)

HairiAks said...

Haha..
tahniah..
cepatnya dh dpt 100 org follower..
lpas ni 200 plak..
he3...

Erina Asmawani said...

congratz peanut! wahh..baruk 2 bulan dah ada 100 followers..nang tegar kitak owh :) btw, keep it up n happy blogging :))

attoae said...

tengs peanut....
if u happy dh ada 100 fllwer, i p0m happy f0r the special n3....
tapi...
sedikit frust x dapat present... hik3....
idup dunia bl0ggim.... ;p

peaNut said...

iella ~ hehe..alhamdullillah la iella dpt follower yg cam korang yg support blog ni...
anyway,,,pasal gmbar yg iella tanya tu..peanut edit guna software PHOTOSCAPE...iella try search guna keywords PHOTOSCAPE kat mr.google..nnti download la software ni...huhu

peaNut said...

hairi ~ hurm...follower prince lebih byk dr peanut punya..peanut ni baru je nk bertatih2 lam dunia blogger ni..huhu
anyway,,thanks 4 the wish..hikhik

peaNut said...

zie ~ makseh byk2..huhu..bena kata ktk ya..nang rasa d hargai glak2..semangat alu rasa mok berblogging tok..huhu

peaNut said...

erina ~ tq dear..alhamdullillah..syukur glak2 mek..hihi..teruskan support blog kmk k...

peaNut said...

attoae ~ sorry dear..peanut dh kasi hadiah kat follower ke 88 ari tu...semuanya gara2 peanut suka sgt2 ngn nombor 8..huhu..

PinQib said...

tahniah.. ak 2 tahun berbelog, br dapat 100 followers.. ;) aghaha


Jum singgah belog Pink!

Tips menjadi comel !

peaNut said...

pinqib ~ hehe..thanks ya!!peanut pon x sangka leh dpt follower byk ni dlm masa kurang 2bulan..

Stilla said...

wah tahniah mem..hehhehe..mek juak yg lom famous..heheheh

peaNut said...

stilla ~ lak ktk glam jwk bh mem..hhuhu