be my Followers

klik klik klik

Wednesday, July 28, 2010

sesi tayang menayang..huhu

salam u all..
selamat mlm...
entry kali ni aku nk wat sesi tayang menayang..
kesian kat Yanfie ni..
lama dh dia kasi award ni kat aku..
tp aku baru je tayang kat korang..
hehe
maaf ye Yanfie..

ok,,jom kita tengok award apa yg aku dpt...



haaaa..
inilah award yg aku dpt dr cik Yanfie kita ni...

" FRIENDLY BLOGGER AWARD "

dan..seperti biasa la...
dpt award kena la jwb beberapa soalan...
jom tengok apa soalannya plak..

*** NAMA SAMARAN YG PALING ANDA SUKA DLM HIDUP ANDA & KENAPA? ***

kalau part nama samaran ni..of course la aku paling suka nama PEANUT..sbb majoriti kawan2 aku panggil aku dgn nama tu..sejak dr sekolah rendah lagi aku dh mula d panggil dgn nama tu..hehe..dh serasi sgt dgn nama PEANUT..huhu

*** BOLEH BERIKAN PENDAPAT IKHLAS YG RINGKAS TP PADAT TENTANG BLOG YG TAG AWARD NI PADA ANDA ***

pendapat aku tentang blog Yanfie ni...sweet sgt sbb kaler pink...tp,,Yanfie ni agak jarang update blog..hehe..jgn marah dgn komen tu ye Yanfie..ikhlas ni..

*** SENARAIKAN 6 ORG TEMAN BLOGGER YG ANDA MAHU TAG UTK MENERIMA AWARD INI YG DIRASAKAN SANGATLAH FRIENDLY ***



hehe..
ok,,dh langsai dh hutang sesi tayang award aku..
so,,kepada yg dh kena tag..
sila buat sesi tayang award korang plak ye...

eh,,lupa plak nk cakap..
tengkiu yg teramat ye cik Yanfie sbb sudi kasi award kat aku..
hehe
rasa terharuuuu...




p/s :
setakat ni..
aku dh xda hutang tag or tayang award kat sapa2..
semua dh langsai..
yeay!!

15 comments:

ardinihumaira said...

dni ni banyak hutang tag hehehe

Amni said...

makasih.. makasih.. tag kitak balit boleh sik? hihi.... =P

kelak mek jawab k... =)

WaWa said...

waaaaa.. first time dapat award!!!! makaseh!!! yoh, rasa kejeron da jak.. sampe sik tauk pa nak polah kaktok! hahahaaha~ XD

Miss_Yanfie (,")(",) said...

H0hooo... Cik Peanut, 1st, tengs tayang award Yanfie... 2nd, haha..Yanfie boleh terima k, Yanfie mmg jarang hupdate blog Yanfie, oleh kerana kebizian kerja yg melampau... H0hoooo... tp nanti rajin²kanlah diri Peanut utk menjenguk Yanfie lagi... Lalala...♪♫♪♫♥

Salmia said...

owh.. sy sangat friendly..
hehehe
tq for award ni. nnt sy amik ye :)

* mEsSy * said...

tag dia tag dia.. hahahaha..

=D

PutRee SeJiNjaNg said...

hehhehe...kmk ada utang ngan ktk sigek mem..hheheh...sik sempat mek nak jawab koh..hhehe

peaNut said...

ardini ~ xpe kalau hutang dulu...yg penting nnti msti bayar..hehe

peaNut said...

amni ~ ne boleh tag kmk balit..hehe

peaNut said...

wawa ~ 1st time ka????heeeeeeee...xsangka jwk kmk tek..bgs2..tahniah..

peaNut said...

miss yanfie ~ hehe..bgs la kalau yanfie leh terima...

peaNut said...

salmia ~ mmg sgt frenly pon...huhu

peaNut said...

messy ~ yeayy..mari kita tag & tag & tag lagi..

peaNut said...

stilla ~ hehehe...hutang msti d bayar babe!!

Nina Aman said...

ouh...kmk utang 1 tag from peanut..hehe..tq 4 tagging ^_*