be my Followers

klik klik klik

Monday, July 19, 2010

pagar dah roboh laaaa....hihihi

salam isnin korang semua...
entry kali ni saja2 je aku buat..
hehe
aku nk share ckit cerita ttng adik bongsu aku ni..


nama dia leh panggil WANIE je..
baru je 7tahun umurnya..

nk tau x apa isu aku nk share pasal si wanie ni???
ahahahaha
aku gelak dulu!!
nk tunjuk kat korang koleksi gmba dia yg aku ada...
bukan gmba sembarangan tau...
eksklusif ni babe!!

gambar2 ni leh jd bukti n bahan ketawa adik aku ni bila dia dh besar nnti..
ehehehe
gmba masa2 keruntuhan berlaku...
apa yg runtuh?????
hikhik

GIGI dia laaaaaa...

jahat tul la ku ni kan..
tayang gmba panassss adik sendiri..
hihi
jom tengok gmba2 kat bawah ni...



gmba pertama ni aku ambik masa kami duk lepak2 kat dlm bilik aku..
ni masa februari yg lepas tau..
masa ni gigi belah bawah dia dulu yg roboh...
lawak tul kan muka dia kat dlm gmba tu...

NEXT...



ni plak gmba dia yg terkini..
baru je selasa lepas aku ambik gmba ni..
masa aku ambik dia balik dr sekolah..
huhuhu

dh tumbuh gigi belah bawah..
yg belah atas plak yg roboh...
kesiannnn

gmba2 ni wat aku teringat time2 zaman kerobohan gigi2 aku dulu..
mmg geli hati kalau mengenangkan time tu..
aku ingat lagi..masa tu aku darjah 2...
gigi belah atas aku roboh dua2 yg kat tgh...
and yg paling aku xdpt lupakan..
masa gigi aku tgh roboh tu gak la ada nurse gigi nk wat demonstrasi cara2 menggosok gigi kat sekolah..
aku join je demonstrasi tu..
tp,,,bila gosok gigi...
bkn nya gigi yg kena..tp,,,lidah aku plak yg kena gosok...
maluu tau masa tu..
kwn2 ketawa kan aku.....hihihi
nasib baek la xda ambik gmba masa tu..hehe

korang plak??
time umur brapa korang mengalami zaman keruntuhan GIGI ni??
hhuhu
kalau x keberatan..
jom share!!!!





p/s :
kalau kenang balik zaman kecil2 dulu..
mmg byk perkara melucukan..
biarlah ia menjadi kenangan terindah dlm hidup kita ni kan...
huhuuhu
aku rinduuu zaman budak2 aku la...
uwaaaaa

11 comments:

* mEsSy * said...

alamak.. roboh sudaaaaa..

=P

DaRa MaNiskU said...

hahaha,sot..
nang lucu..gg blah dbah rungak,dh ok..blah atas gik jd mangsa...

BISKUTMARIE(",) said...

gigi tak roboh semua tapi patah setengah je...
sampai sekarang...
time tu zaman sekolah rendah, terjatuh...
huhu

peaNut said...

messy ~ hehehe..sian kan..huhu..ssh dia nk makan skrg tau..

peaNut said...

dara ~ ya la tek..bok jak nya nk biasakan dirik ngn gigi dbah baru..gigi atas gk ruboh..ahaha

peaNut said...

biskutmarie ~ kalau gigi patah setengah je tu..kat sarawak ni kami panggil gigi tebik..hihihi

Lizzie Yasmin said...

x pernah robah secara bergu.. nasib baik roboh satu per satu... smpat lar naik dulu.. hehehehe

Stilla said...

mem biar pun pagar nya roboh tapi tetap cute koh..hehhehe..

peaNut said...

lizzie ~ peanut dulu pun mmg patah beregu..agaknya dh mmg keturunan kot..ahahaha

peaNut said...

stilla ~ hahaha..mun nya tauk ktk pdh kdk ya..suk ajak nya ya mem...

Josh said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh