be my Followers

klik klik klik

Wednesday, July 14, 2010

my 2nd buffered earning!!!yeayyyy~

salam & selamat petang u all semua...
apa khabar ari ni???
aku baru je ada masa nk on9...
walaupun cuti..tp tetap x cukup masa..
huhuuhu

entry kali ni...eheheheh
aku nk kongsi kegembiraan aku..
sbb aku dh dpt my 2nd buffered earning from Nuff Nang!!!!
yeayyyy!!

aku x sangka gak sebenarnya..
sbb aku x berapa aktif wat blogwalking last few days..
tp,,Nuff kasi aku buffred earning plak..
xpe la...
rezeki jgn d tolak kan...
alhamdullillah....


my 2nd buffered earning ni dtg nya dr iklan Digi Broadband Sustenance July 2010 LB
baru je semalam buffered earning dr Digi ni appeared kat account Nuff Nang aku..
hope buffered earning kali ni akan bertahan lebih lama n kasi byk income kat aku..
aminnnnn..
sgt2 berharap ni tau...
ehehe

kepada korang semua..
sambil jln2 cuci mata kat blog aku ni..
jgn lupa klik kat all my Nuff..
kalau iklan2 tu ada klua la ye...
hehe
aku dahului dgn ucapan TQ yg teramat la kat korang k...
aku doakan yg korang pun akan dpt buffered earning masing2 secepat mungkin ye..
aminnnnnn...

selamat meng"klik"2 kat nuff ye u all!!~


p/s :
seronok je tgk amount kat account Nuff Nang makin byk..
hehhehe
semuanya berkat klik2 dr readers..
tq so much ye kwn2...
aku akan klik2 kat Nufff korang gak nnti ok... =)

22 comments:

princeduyong said...

tahniah la yer...

GULAI KARI HAZZY

ardinihumaira said...

dear! tahniah tauuu...


best dapat buffered. naik semangat nak berblog, kan... moga2 terus bertambah.. best sangat2 ^___^

* mEsSy * said...

taniah2.. klik2..

=)

cik panadol said...

wah...hebat ko peanut...jeles aku!

Sharinginfoz said...

tahniah memang seronok sakan

M a W a D D a H said...

wahh..bestnya die dpt buffered earning..tahniah2x..

sarah shafie said...

dh tkde buffer dh..huhu

Muhammad Safie said...

wow congratz...dpt gak income dri nuff ekk..

peaNut said...

princeduyong ~ makaseh yerrr...hehe

peaNut said...

ardini ~ tengkiu dear...alhamdullillah sgt2 dpt buffered ni tau..huhu..mmg tgh semangat gler nk berblogging nih..hikhik

peaNut said...

messy ~ tq yunk!!~

peaNut said...

cik panadol ~ mana ada hebat mana pon...rezeki murah je tu..hehehe

peaNut said...

sharinginfoz ~ tq...mmg tgh seronok nih..

peaNut said...

mawaddah ~ tengkiu dear..mmg seronok..bkn slalu dpt pon..huhu

peaNut said...

sarah ~ xpe...nnti akan ada lagi tu...sabar je eyhhh

peaNut said...

safie ~ tq ya!!alhamdullillah...

PurplePolaris said...

BEST2...TAJNIAH EY..=)

KINA said...

bestnya,,,,,,,,,, nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

peaNut said...

purplepolaris ~ ehehe..tengkiu yea..

peaNut said...

kina ~ nnti kina pon akan dpt gak tu..hihi

-eLyNhere- said...

ouh sungguh x paham pasal buffered earning tu. kalau die ade kite kene watpe? haha.

peaNut said...

elynhere ~ buffered earning=pendapatan terumpuk...mksd nya..income terkumpul dlm account Nuff Nang kita..hihi..buffered earning ni leh kasi kita byk income berbanding income2 yg dr iklan2 biasa tu...