be my Followers

klik klik klik

Thursday, July 1, 2010

kurang mood untuk BW hari ni...

salam semua...
kalau korang nk tau...
aku sejuk sgt sekarang ni...
kat ofis aku ni dh mcm dlm peti ais....
aku rasa mcm nk beku pun ada...
huhhu

pagi tadi aku bgn..
aku bersin..
aku lupa plak nk kira brapa kali...
pastu mandi la cam biasa..
nk g kerja kan...

masa tu ok lagi...
sampai je kat ofis..
wahh!!
mula la rasa sejuk yg teramat...
dan yg paling x best nya aku nk cakap kat sini....

aku kena selsema lagi!!!!



tahun ni je dh lebih dr 2kali aku kena selsema cmni....
yg terakhir aritu masa bln mei lepas..
kalau korang ingat lagi entry ni -->> selsema oh selsema!!

dan oleh kerana selsema ni jugak la..
ari ni..aku kurang buat BLOGWALKING..
sori ye kawan2..aku maybe x sempat nk melawat blog korang arini..
tp,,aku janji..
kalau aku dh sihat sikit nnti..
aku akan BW kat blog korang ok...
huhu

aku mintak la kat selsema ni..
tolong la BLAHHH dr hidup aku cepat2...
sengsara tau!!
arghhh!!


p/s :
aku ni jenis benci sgt2 kat ubat..
ubat & aku adalah musuh ketat..
sbb tu la aku lmbt nk pulih kalau dh terkena selsema or demam ni..
hurmmm

11 comments:

HairiAks said...

hahaha..
x pa.. kalau x smpat mlawat ari ni.. esok bleh lg..
Prince paling benci Flu.. seksa sgt...

peaNut said...

hairi ~ peanut pon xsuka flu...sakit jiwa nk menahan sakit hidung ni..aduuuiiii...sian peanut kan...

nabilah_2908 said...

take care...get well soon dear.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PAHIT AKAN MANIS AKHIRNYA

Erina Asmawani said...

get well soon peanut~

peaNut said...

tq ena n nabilah..mmg harap sgt2 selsema ni cpt2 sembuh...

Redbloodsnow said...

XPA YUNK IF X DPT BLOG WALKING. JANJI TAK GET WELL SOON AH..HEHE

peaNut said...

zie ~ aritok dh ok ckit mek rasa...hope selsema tok x dtg agak mek gk..hihi

sarah shafie said...

selsema, cpt2 lah belah..cian die..

peaNut said...

huhuhuuhuhu..tq sarah..

* mEsSy * said...

messy pown dh seminggu wengweng.. huaaaa.. sedes2..

=(

get well soon yunk!!

peaNut said...

messy ~ arini peanut dh ok ckit...messy pon hope cepat sembuh ye...huhu