be my Followers

klik klik klik

Saturday, July 17, 2010

pemalas punya pompuan...huhuhuhu!!

salam sabtu u all...
hurmmmm..
aku baru je nk mula menjelajah kat blog ni n blog kawan2..
dh tgh hari baru nk mula...
huhu
semua ni gara2 bgn lmbt...


nk tau kul brapa aku bdn pg td???
ahahahaha..
hampir kul1130 tau x...
teruk kan...?
jarang2 tau dpt bgn lmbt sampai cmtu..
alang2 hari sabtu hari cuti + aku mmg pemalas
so,,,bgn lewat smpai nk masuk tgh hari la jwb nya...
hihiihihi

agak2nya...zaman sekarang ni...
kaum lelaki kesah x kalau isteri @ girlfren @ tunang @ anak pompuan @ kwn pompuan mereka ada perangai buruk suka bgn lmbt cmni????

korang cuba,try,test ckit bagi pendapat kat soalan aku ni..
mana tau..jwpn2 korang nnti leh ubah tabiat buruk aku ni..
huhu

sharing is caring tau..
jd,,aku tggu respon & pendapat dr korang k..



p/s :
mana la tau..
zaman dh berubah sekarang kann..
kot kot dia org dh x kesah la perangai cmni..
tp,,apa2pun..
aku tetap nk tau pendapat korang..

19 comments:

Alessandro said...

He.he..nak komen juga disini..mestilah kisah..sebab nanti kalau dah suami bangun awal pagi, isteri masih tidur..siapa nak masak dan urus dapur?

Tapi kalau di awal bulan madu tak apa kot..sebab dua2 pun bangun lambat..hihi..tapi jangan buat selalu..

Lagipun rezeki tak masuk nanti, sebab tu kena awal bangun..^___^

p/s-Jangankan perempuan, lelaki pun tak bleh bangun lambat..huhu..teringat zaman budak2 dulu..lebih dari jam 6.00 pagi bangun..hah..siaplah kena siram..basah sekali dengan tilam..ha..ha..

Alessandro said...

Sekali2 tak apa kot..bergantung pada lelaki..he.he..tapi rasanya sebagai lelaki, tak nak lah kan my wife bangun lambat..nak juga sama2 uruskan hal rumah tangga dan anak..he..he..but so far..my wife bangun awal..sama2 bangun dan urus..baru romantik..;-)

PinQib said...

haha// sy pun besa bngun lewat.. tp xperlah.. skli skala.. pompuan katakan..

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

ardinihumaira said...

rasanya mak mertua kisah kot.. hehe

-eLyNhere- said...

haha.. heaven woo bgn lambat..
tapi kan.. mak ayah adik badik sume marah kalau sy bgn lebih dr kul 9. dorg kate patutnye anak dare bgn pagi2 wat breakfast kemas umah sume la. bukan tido terbongkang sampai kul doblas. (ckp pasal diri sndiri). tapi klu dah kawin jgn la wat cmtu.. takut laki carik mkn kat luar pulakss... =P

* MissYaniAbdullah * said...

ala nop big deal la dear..
i penah xtido 2 hari then after dats tido kol 12mlm bgn kol 12 tghari keesokan harinya..hahaa...

masa tu kat usm la..

Beautiful Stranger said...

mun penat benar2..tambah gik ya masa rest..for me..utk masa kinek..sikpa lah..ok jak..kadang2 mek bgn ahre juak..tp stp jam bgn..xpat ngando glak..mata tok terabngun jak2..dipaksa baruk dpt lelap gik..

Mr. J pengeRindu said...

kesah sikit kalau dah kawin asyik bangun lambat...


" Info + Cinta + Rindu " = www.pengeRindu.com

peaNut said...

alessandro ~ alamak..hehe..kisah ye??nnti peanut try ubah tabiat buruk tu eyh..hihi..xnak la kalau rezeki x masuk...huhu

peaNut said...

pinQib ~ sekali sekala xpe la kan..hikhik..hujung mggu je berpeluang nk wat cmni..hihihi

peaNut said...

ardini ~ aduiii..part mak mertua ni mmg seramm la nk dgr..hihi..lebih baik peanut blaja bgn awal kan..huhu

peaNut said...

yani ~ nikmat kan tdo..hihi..tp peanut xpenah la x tdo smpai 2hari...xtahan..nnti pening menyerang...hhuhu

peaNut said...

beautiful stranger ~ kmk mun ngando nang kmala tersedar2..tp kmk tetap jwk sambung balit tdo..hikhik

peaNut said...

mr . J ~ yalah kmk nk ubah perange bgn aher tok lok..lak mun dh kawen lari laki mek lak..hihihi

peaNut said...

elynhere ~ hehehe..maka haruslah kita sama2 blaja bgn awal kan..hikhik....xnak la kalau laki carik mkn kat luar plak nnti..huhuhu

Umie Nadhirah said...

Slmt pagi^^



Kisah kot,sebab sape nak prepared breakfast tuk mereka?HAHA

Klo lom kawin xpe^^

peaNut said...

umie ~ hehe..insyaallah pas ni peanut blaja bgn awal..huhu

~♥ iella ♥~ said...

husband kisah bila dia dah bangun awal,tapi bila dia bangun lewat.. sama2la layari samapi ke tengah ari... hehe. Mak mertua??tak kata pa pun tapi diri sendiri yang terasa malu..hehe.. Mak sendiri? comform kena berleter..

peaNut said...

iella ~ ye la kan...kesimpulannya,,tabiat ni mmg perlu dihindari kan...peanut mmg tgh dlm usaha nk berubah la ni..hhuhu