be my Followers

klik klik klik

Friday, July 9, 2010

belum berkesempatan lagi!!~

salam..
hehe..
apa menu korang lunch ari ni??
aku pon xtau lagi nk g lunch kat mana ari ni..

ok..berbalik kepada cerita asal kita..
new entry la..cam biasa kan..
entry kali ni leh kata entry saja2 je..
huhu
leh kata sambungan kepada entry semalam gak la...
sila klik link tu kalau nk tau ok....


nmpk gayanya..
aku lum ada time yg sesuai n cukup utk ke balai polis utk dptkan keterangan tentang surat peringatan yg aku terima ari tu..
maybe isnin nnti baru aku ada masa utk uruskan hal ni..
lagipun isnin nnti aku x kerja..
so,,pjg la ckit masa kan..
harap2 semuanya ok2 je nnti..
huhu

itu je la yg aku nk cakap buat entry kali ni...
sekian..
hikhikhikhik


p/s :
nnti aku story kat korang..
apa encik polis tu akan cakap kat aku k...
tgguuuuu!!~

12 comments:

Zaidah said...

insya Allah...hope tak ade ape2yer

lady XOXO said...

ALAMAK.. aper notis tu.. suspen dah nie...

Redbloodsnow said...

haaa boh delay lamak² yunk ah. lak alu gi court indah tak lak..huhu

Aleeya said...

HUHU LUNCH MAKAN NASI LEMAK TU PUN NASI LEMAK BEKPES TADIK TAK SEMPAT MAKAN SBB BYK KEROJE UUUWAAAAAAAAA DAH SEJOK LESI PUN KUTELAN JUAK..HOHOHO

ardinihumaira said...

;) kem salam kat polis ye hehe

peaNut said...

kak zaidah ~ harap cmtu la akak...mtk2 jugak saman tu leh d kurang kan ckitt..huhu

peaNut said...

zie ~ aduuiiiii!!ktk tok nyuroh mek kin takut jak eyh..
boh pdh kdk ya yunk..huhu

peaNut said...

lady XOXO ~ notis suruh bayar saman..huhu

peaNut said...

kak yaya ~ kesiannn...xpe..nnti mkn mlm byk2 ckit ye..huhu

peaNut said...

ardini ~ nnti peanut sampaikan salam dni tu ye..ahakssss

* mEsSy * said...

dupdup.. suspen niey..

peaNut said...

messy ~ insyallah nnti peanut leraikan suspen messy tu ye..tggu aje nextb entry..huhu