be my Followers

klik klik klik

Friday, July 9, 2010

2nd lunch date with stiLLa & cik reddisH!!~

salam semua..
cepat je masa berlalu kan...
tba2 aku sedar2 je dr tidur pagi tadi...
aikkkk??
dh jumaat eyh..huhuhu

entry kali ni aku nk war war kan tentang temujanji aku ngn 2 org blogger tegar pada isnin lepas...
dia org berdua ni mmg cepat benar update cerita kat blog dia org...
huhu
aku je yg lmbt..
cam kura-kura je..

2 org blogger tegar yg aku mksdkan ni..siapa lagi kalau bukan my ofismate,,, STILLA & her BFF..huhu..sifu aku dlm blogger world ni... cik reddish a.k.a Zie
msti ada antara korang yg kenal dia org berdua ni kan..huhu



last monday,,kami bertiga g mengedate..huhu
kami lunch bersama..
ni kira 2nd time kami bertiga having luch together...
1st time dulu masa aku baru je berkenalan ngn Zie..
ingat lagi x entry tentang perkenalan aku & cik reddish??
kalau x ingat & terasa nk review balik...


aku xda ambik byk gmba la aritu..
x leh nk tunjuk kat korang kenikmatan makanan yg kami mkn hari tu..hehe


gmba ni je yg ada lam hp aku..
hehe
perut lapar kan..ingat nk makan je..
sampai x ingat nk ambik gmba utk tempek kat blog aku ni..
tp,,kalau korang byk masa..
sila klik link kat bawah ni
:
:

kat entry dia org ada byk gmba kami pada hari kami mengedate ni..
hikhik

seronok lunch bersama cmni sekali sekala..
next time kami akan wat gathering cmni lagi...
nk makan makan & makan..
huahuahua



p/s :
korang nk tau x??
ada surprise berlaku kat aku time kami klua lunch ni tau..
aku terjumpa "ORANG"
nk tau sapa???
tggu next entry aku nnti k..
huhu

8 comments:

Aleeya said...

jeleznyeeeeee, makan2 ngan tilla n zie heheh bestnye, nape tak ajak kak yaya sekali nehhh , nak kena nehh huhuhhhh

peaNut said...

aleeya ~ kalau akak dekat ngn kami..why not plak xnak ajak akak..huhu..kalau ada jodoh kta lunch sama2 nnti k...

HairiAks said...

Wow.. bestnya dpt date ngan kwan2..
peanut.. bila nk ajak Prince date same2..
ngee.... Nti Prince blnja mkn ek.. ngee...

peaNut said...

hairiAks ~ wow...seronoknya ada org offer nk blanja mamam..heeeeeeeeeeee...

kalau kita dekat blh la date2 ni prince..kita jauh..huhu.
terpisah oleh laut china selatan..huhu

Redbloodsnow said...

cute li jak ta 3 lam pic ya aih...hahaha. aih hey kmk lokkk...muji dikpun eh..miahahaha

siapa peduli nk ow :P

peaNut said...

zie ~ siapa peduliiiiii!!~
ahahaha..mun x kta mpun muji sapa la gk mok puji ow..huhuhu

* mEsSy * said...

nak join gak.. hoho..

=P

peaNut said...

messy ~ kalau ada jodoh kta bjmpa..why not kan kalau kita berempat gathering..huhu..msti seronok..hhuhu