be my Followers

klik klik klik

Saturday, July 10, 2010

sHaring is caring..huhu

salam sabtu all!!~
wahhh,,,seronok kan weekend..
apa aktiviti korang hari ni??
and apa plan korang utk esok plak??

aku hari ni free2 je..
masa utk bermalas-malasan je kat umah..
maybe mlm nnti nk kua kot..
dgn my Love..huhu
tp,,lum decide lagi nk g mana..
hehe..x kisah g mana2 pun..yg penting spt spent time bersama kan kan kan..

esok pulak nk g attend majlis sukaneka anjuran cawangan pelabuhan-pelabuhan Kastam Diraja Malaysia Kuching..
huhuhu..
nnti aku akan cerita apa yg berlaku esok kat korang ye..
biasala kan..
sharing is caring kan kan kan..
hikhik

walau apa pun plan kita..
blog msti jgn d lupa..hehehe
kena always updated!!
huhu

so,,,korang pun share2 la jugak kat sini..
apa plan korang n apa yg korang dh buat hujung mggu ni k..
dan apa2pun plan korang..aku nk cakap..
enjoy la dgn segala aktiviti korang nnti ye..
huhu





haPPY weekend all!!~


p/s :
bagi yg dh bekerja..
weekend adalah masa paling berharga utk
bersama family n org tersayang kan..
huhu
kepada yg lum ke alam pekerjaan tu,,
hargailah masa anda sebaiknya...

4 comments:

velasrizal said...

weken cmni elok mencukupkan masa tdo di rmh je..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

peaNut said...

velasrizal ~ tdo mmg semestinya sodap time weekend ni kan..huhu

bspotgurl said...

weekend I full dengan movies - start from saturday end-up till yesterday Monday I gi movies..hahhaha marathon giler

peaNut said...

bspotgurl ~ wahhhh...bestnyer g marathon movies..peanut dh lama x g..last hari tu masa tengok lagenda budak setan..huhu