be my Followers

klik klik klik

Tuesday, July 13, 2010

Dini's 4th Giveaway

salam sekali lagi kat u all...
hehe..
jumpa lagi kita kat entry baru aku...

kali ni nk show kat korang yg aku pun nk join Dini's 4th Giveaway
actually aku telah d tag oleh miss messY dlm entry dia last week..
hehe
aku je yg lmbt nk respon..huhu
sorii ye miss messY!!

so,,ini dia banner utk giveaway cik diNi kita yg keempat kali dia buat..


utk mengetahui syarat2 Dini's 4th Giveaway ni...


aku dh usha2 kat blog cik diNi ni..
nk tengok gak apa gift yg dia tawarkan utk giveaway kali ni...
dan ternyata...gift yg dia tawarkan mmg WOW!!!
lebih2 lagi..giveaway kali ni dia buka utk 2 kategori...
huhu
mmg hebat kan..teruja plak aku rasa..
sbb tu la aku decided nk join giveaway ni..
mana tau leh dpt gift dr cik diNi kita ni kan...

ok..
utk mencukupkan syarat penyertaan aku utk giveaway ni..
aku perlu tag 3org lagi utk giveaway ni...
tp,,oleh kerana aku suka nombor 8..
maka,,,,aku tag kan 8 org utk giveaway cik diNi ni...

jom kita lihat siapa yg kena!!!~
:
:
:


itu saje la...
siapa2 yg kena tag tu..
mesti join tau..
jgn lupa letak link entry aku ni sbg REFFERAL korang..
siapa2 yg berminat walaupun nama x d tag kan..
pon d alu2 kan join..
dgn syarat..msti letak link blog aku sbg refferal korang nnti k..
huhu

selamat menyertai Dini's 4th Giveaway!!
good Luck!~!


p/s :
harap2 aku bertuah kali ni ye..
hehe
nk jugak merasa dpt gift ni..
msti syok kan kan kan..

10 comments:

ardinihumaira said...

thanks sudi join GA tak seberapa daripada dni ni tau dear... gudlak! ^__^

peaNut said...

ardini ~ hehe..suka2 nk cuba nasib nih..huhu

lady XOXO said...

waaaaaaaaa.. makacih2 tag xoxo.. ok roger

Yana@Nana said...

alamak yana kena tag eh.. ok.nanti ada masa yana buat k..

Wan Gerrard said...

ok2 tq..nanti Gerrard join^^
gud luck nanti..

peaNut said...

lady XOXO ~ sama2..hhuhu..jgn lupa join ye...dan jgn lupa letak link -peanut as ur refferal..

peaNut said...

yana ~ yup..yana kena tag..msti join tau yana..ehehehe

peaNut said...

gerrard ~ u're welcome gerrard...sila join ok...gudluck gak utk gerrard...

* mEsSy * said...

yey!! peanut dh amek.. ai laikkkkkk!!

=)

peaNut said...

messy ~ hehe..dh amik dh..hope kta sama2 btuah la nnti kan..huhu