be my Followers

klik klik klik

Thursday, July 29, 2010

kalau korang la...apa yg korang rasa??

salam utk u all semua..
hehe
baca tajuk entry aku ni..
tentang apa la entry ni agaknya kan..hihi

sebelum ni aku pernah wat entry merungut pasal berat badan kan..
kalau x ingat sila klik sini & sini..
semua tu entry merungut..
hehe

entry kali ni ada kaitan dgn 2entry tu..
cuma kali ni libatkan my only bro..


apa korang rasa kalau adik korang nmpk lebih besar n berat drpd korang???
ahahahah...
kalau bagi aku yg jenis berbadan agak gendut nih..
aku sgt2 la gumbira bila dgr org cakap cmtu..
rasa makin semangat je nk teruskan niat berdiet..
supaya nmpk lebih kecik lagi..

kihkih..

kalau korang plak mcm mana??
apa korang rasa??



p/s :
baru nmpk kecik ckit dr adik dh bangga..
ahaha..
sbb,,ssh aku nk jmpa org yg lebih besar dr aku dlm family aku..
kecuali makcik2 aku la...
hihi

20 comments:

AngahSayang2314 said...

betul tue yg penting kita kena berusaha kan??? hehehe

Aleeya said...

hehehe rajinye nak diet2 neh ..klo kak yaya malasss..nampak semua menda nak mencekik hehehe

Miss Izah Mohamed said...

biasenya laki lagi nampak besar dr kita even dia adik.. ehee
so terimalah hakikat :D

nabilah_2908 said...

oh sngt berbesar hati kalau org ckp adik kita lebih besar dari kita..huhu..

tp sy selalu sakit ati...sbb org selalu ckp sy lg besar dari my mom... ;(

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

..DaK KeCiK.. said...

saya dari dulu sampai skunk namo besar2,still kecik gini...U nak berdiet,saya pulak nak gemokkan badan..hohoho

Stress jugak ni badan kecik sgt..:)

ardinihumaira said...

adik dni semuanya tinggi dari dni hehehe

HairiAks said...

Hahaha...
Prince suka sgt2... kalau boleh nk lompat2 sambil minum air soya kalau ada orang lg gemuk dr prince.. he3...
Kalau tidak pon, jerit kuat2.. bg satu taman perumahan dengar..he3...

* mEsSy * said...

kite same.. heeheeee.. adek lagik besar.. naseb bek.. ngeeee..

**lompat2~!

=D

Redbloodsnow said...

YUNK, HI FIVE!!! MEK PUN SUK DGR ORG MDH GYA. TP SYG MEK XDA ADIK..HAHA.

TP MEK SELALU SAKIT ATI BILA ADA ORG INGAT MEK KAKAK ABG MINIE BILA DGR MEK NUNGGAH ABG MEK DGN PANGGILAN BONGSU....TERUS KOMPIDEN NYA MIKIR MEK KAKAK.

HATE IT OKEH. APPEARS LIKE MEK OLDER GK DR ABG..PUII PUIII. MEROYAN SAWAN TERUS MEK..HAHAHAHA :D



P/S:
SORRY CAPS LOCK.
TGH MOLAH ACCOUNT..HEHE

PutRee SeJiNjaNg said...

hheheh...lucu ktk mem...adik kmk nok bongsu ya pun nampak lebih besar dari kmk koh...

peaNut said...

angah ~ hehe..angah,,peanut nk usaha keras lagi..biar nmpk cam adik kepada adik peanut je..hihihhi

peaNut said...

kak yaya ~ akak mmg jenis bdn x naik xpe la kalau mkn byk2..
peanut ni..kalau ikutkan nafsu mkn..aduiii..makin besar gedabak la jwb nya...

peaNut said...

mis izah ~ hehe..betul gak tu..

peaNut said...

nabilah ~ ehehehe...maybe mak nabilah mmg bdn jenis kecik kot..hehe

peaNut said...

dak kecik ~ hehe...biasa la manusia kan..mmg x pernah puas...

peaNut said...

ardini ~ hehe..beruntung nya dini...jelesssss~

peaNut said...

hairi ~ hihihi...seronok kan..tp nape pelu sambil mnum air soya eyh??

peaNut said...

messy ~ hehehe...sama la kita yunk!!seronokkk!!~

peaNut said...

zie ~ haha..kerana panggilan jak xpa yunk...yg pasti ktk nang nmpk muda..hehe..nmpk muda dr kmk gk ya..hihi

peaNut said...

stilla ~ hehe...sukk bh mem...berbunga2 hati..