be my Followers

klik klik klik

Monday, July 5, 2010

cerita aku , jersi & nombor 8..

salam...
entry kali ni mcm konon2nya sambungan drpd cerita aku last week la..
cerita nombor 8!!
hihi
tp,,hari ni aku nk share cerita tentang aku , jersi & nombor 8...
aku mmg suka nombor 8 !!
actually,,aku pon x brapa nk sure...
kenapa aku suka nombor 8...??

aku nk cerita ckit ni..
cerita tentang aku , jersi & nombor 8..

kalau x silap..tahun 2008..
aku ada join team bola tampar wanita..mewakili kastam kuching ke perlawanan antara bahagian..
jersi aku nombor 8..
ni aku ada sertakan gmba utk korang tengok..


haaaa...
yg ada tulis kastam kuching kat atas tu..jersi aku masa main bola tampar..

yg kat sebelah tu plak..
jersi aku masa aku mewakili cawangan kastam pelabuhan..
masa tu jabatan kami menganjurkan perlawanan antara cawangan2 yg ada kat kuching...
time tu pon aku pakai jersi nombor 8..
hikhik

gmba yg kat bawah ni plak..
 masa aku join team futsal KASTAM..
masa tu kami wakil jabatan utk perlawanan antara jabatan2 kerajaan yg lain..
jersi aku nombor 8 lagi....
ahahahahahaha


tengok gmba kat atas ni..
membuktikan yg aku ni gendut..
ahahaha
malunya nk mengaku..hihi

pastu..
aku main futsal lagi!!
kali ni..perlawanan antara kumpulan2 yg dh d bahagi kan secara random..
campur lelaki & perempuan dlm satu team..
huhu...
nk tau aku pakai jersi nombor brapa???
hikhik
of course la nombor 8...
bawah ni gmba kami masa sebelum sepak mula...


huhuhuhu..
dan yg paling latest..
masa bulan lepas...
jabatan kami hantar aku n geng aku lagi untuk ke pertandingan futsal antara bahagian..
dan yg paling best aku nk cakap kat sini..
aku berjaya mendapatkan jersi nombor 8 lagi..
yahhhooo!!
syok glerr aku babe!!
payah berebut aku nk ambik nombor ni...


x clear sgt la nombor 8 kat baju aku dlm gmba kat atas ni kan..
huhu..
gmba tu aku n STILLA ambik masa balik dr pertandingan tu..
tu la jersi latest aku dgn nombor 8..

lepas ni..
kalau aku join apa2 lagi..
bola tampar or futsal or whatever la..
aku nk pastikan aku akan dpt jersi nombor 8..
MESTI!!

dh tamat cerita aku pasal semua jersi2 aku tu....
tp,,sebenarnya..
aku sendiri masih x dpt jwpn..knapa aku suka nombor 8..?
agaknya sebab aku lahir pada tahun 1988 kot..
hihi

apa2pun..
nombor 8 is the best untuk aku...
hehe

korang pulak suka nombor berapa???
jom share2 ckit ngn aku..

p/s :
walaubagamanapun..
entry aku ni xda kaitan langsung ngn
piala dunia yg sedang berlangsung skrg ok..
nnti ada plak yg kata aku minat LAMPARD..
hhuhu

12 comments:

princeduyong said...

no 8 mmg best..!

peaNut said...

yup...nombor yg sgt2 peanut suka..huhu

bspotgurl said...

chinese mmg suka no 8 nih.. ada ONG katanya

~♥ iella ♥~ said...

sy 'ong' gan no 9. kira mengikut Rahsia Tarikh Lahir Dr Azizan...

shahrul said...

number 8 itu tuah...heheh..umur kite pon sama..yeay..hehe..

1st visit!

=)

A Simple Thing In My Life

peaNut said...

bspotgurl ~ betul tu..peanut pon penah dgr psl tu...semoga hidup peanut pun di penuhi dgn byk2 ONG la kan..huhu..aminnn

peaNut said...

iella ~ peanut x penah plak cek pasal rahsia tarikh lahir ni...huhu..tp,,tetap suka number 8..

peaNut said...

shahrul ~ hehe..hidup 1988!!tq sbb singgah kat blog peanut ni..

Erina Asmawani said...

betul2 ada ONG owh..nang jodoh kitak ngan no 8 peanut ;)

peaNut said...

erina ~ nang ngam abis kmk ngn number 8..huhu..i love 8 so much!!

Redbloodsnow said...

mek pun suka number 8 juak yunk. tp paling mek suka number 84 or 12...coz it one of numbers dlm birth date mek..hikhikhik :P

peaNut said...

zie ~ yalah..kmk rasa kita suka2 ngn nombor tok mmg d pengaruhi dgn taun n tarikh lahir kita kali nk ow..huhu